Hčerka pevke Pink pleše in poje v muzikalih Briljantina in High School Musical

Magazin 07. Avg 202209:45 0 komentarjev
Willow Hart in Carey Hart
Profimedia

Pinkino hčerko, Willow, je ''ugriznila gledališka žuželka'' z vlogama v Briljantini in High School Musical, vsaj tako je zapisal njen oče na Instagramu. Talentirana Willow je odlična pevka in plesalka, ki se že pri 11 letih zelo domače počuti na gledaliških odrih.

11-letna Willow Hart, najstarejša hčerka pevke Pink in motokrosista Careyja Harta, je to poletje zaposlena z ustvarjanjem glasbeno gledaliških predstav, saj že nastopa v predstavah Grease in High School Musical.

“Tako sem ponosen na žensko, kakršna postaja!” je njen oče napisal v nedavni objavi na Instagramu. “Ugriznila jo je gledališka žuželka in ona raztura!!!” Hart je delil nekaj fotografij Willow, ki pleše na odru v muzikalu Briljantina, kot tudi prisrčno sliko, na kateri objema svojo hčerko. Willow že nekaj časa razkazuje svoje glasbene sposobnosti.

Lansko leto sta z mamo sodelovali pri pesmi Cover Me In Sunshine in skupaj nastopili v videospotu za prisrčno skladbo o ljubezni in optimizmu. Najstnica je podedovala tudi mamine akrobatske spretnosti, saj sta lani skupaj nastopili v pravi cirkuški predstavi v zraku na podelitvi glasbenih nagrad Billboard Music Awards 2021.

PInk, Carey Hart, Willow Sage Hart
Profimedia

Pink in Hart, ki imata tudi 5-letnega sina Jamesona, velikokrat kaj zabavnega objavita o svojih otrocih na družbenih omrežjih, predvsem pa se vidi, da družina zelo veliko časa preživi skupaj.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!