Hčerka razkrila razlog, zakaj oče ne večerja z otroki in ženo

Magazin 05. Apr 202409:13 2 komentarja
Večerjo je povsem sam
Foto: Zajem zaslon/TikTok

Družinska večerja je tradicija, ki ji sledijo številni po svetu, a ta moški ne večerja s svojimi otroki in ženo, ampak za mizo sedi sam.

Družinska večerja je lahko čudovit čas za povezovanje in uživanje v skupnih trenutkih z najdražjimi. Nedavni viralni posnetek na TikToku pa je pokazal, da je razumevanje dinamike družine včasih precej bolj kompleksno, kot se zdi na prvi pogled.

Uporabnica TikToka je razkrila, da njen oče rad večerja sam. Tega nikoli ni razumela, v nekem trenutku pa je ugotovila, zakaj to počne, piše Index.hr.

Delila je posnetek očeta, ki večerja povsem sam, nato se kamera pomakne in pokaže, kako večerja za mizo, nad katero sta portreta njegovih staršev.

@sarah_xsms head of the family during the day but their little boy at dinner #desi #bengali #browntiktok #indian #pakistani ♬ someday i’ll get it – Alek Olsen

“Sprašujem se, zakaj moj oče ne jé z nami, ampak večerja pozneje sam za svojo mizo. Čez dan je on glava družine, med večerjo pa je otrok svojih staršev,” je zapisala pod videom.

Mnoge je video zelo ganil. “Vsak od nas prehaja skozi življenje na svoj način. To je prekrasno,” je zapisal eden od uporabnikov.

“Prevečkrat pozabimo, da so tudi naši starši nekoč bili otroci,” je dodal drugi.

“Tudi jaz se spominjam očeta na različne načine. Ko zapustim pisarno, mu vedno zaželim lahko noč. Njegova fotografija je na moji delovni mizi. Na njegov rojstni dan pa vedno nazdravim s kozarcem vina. Pogrešam očeta,” pa je svoje občutke delil tretji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje