Hči pokojnega Paula Walkerja tako ohranja stik s svojim očetom

Magazin 14. Nov 202215:00
Paul Walker
Profimedia

Mineva 9 let od smrti priljubljenega igralca Paula Walkerja, ki je zaslovel z vlogo Briana O'Connerja v franšizi Hitri in drzni.

Paul Walker je bil star komaj 40 let, ko je življenje izgubil v prometni nesreči. Igralec, znan po vlogi Briana O’Connerja v franšizi Hitri in drzni, je za seboj pustil takrat 15-letno hčerko Meadow.

Mladenka je v spomin na očeta ustanovila fundacijo Paula Walkerja, še danes pa sama ohranja stik z očetom prek njegovih filmov. Tako je Meadow pred časom priznala, da v njih najde uteho in spomin na svojega pokojnega očeta.

Slišati želi njegov glas

”Vedno pravijo, da je prva stvar, ki jo pri nekom pozabiš, njegov glas, zato imam srečo, da lahko slišim njegov glas v številnih filmih,” je 24-letna manekenka povedala za Page Six in nadaljevala: ”Rada ponoči gledam njegove filme. Z velikim veseljem govorim o njem in ohranjam njegov duh pri življenju.”

Meadow Walker
Profimedia

Meadow je že večkrat omenila, da je bil njen oče njen najboljši prijatelj, zaupnik. Njeno vse. Tudi zato se je igralec maksimalno potrudil, da je ni izpostavljal žarometom: ”Iskreno povedano, nanj sem gledala samo kot na očeta, in zato se nisem zavedala, kako velika je njegova baza oboževalcev.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.