Heather Locklear je prehodila pot iz pekla odvisnosti

Magazin 20. Sep. 202122:00
Delite:
Heather Locklear
Foto: Profimedia

Poznamo jo kot zvezdnico nekoč priljubljene serije Melrose Place, ki se je vrsto let borila z odvisnostjo od alkohola.

Za Heather Locklear se je zdelo, da ima vse: uspešno kariero, srečo v ljubezni, lepoto in denar. A vse ni tako čudovito, kot se zdi na prvi pogled. Igralka se je vrsto let borila z alkoholizmom, ki jo je veliko stal – zaradi njenih izpadov na snemanjih (ki jih je zagrešila pod vplivom alkohola) – jo je pri režiserjih začel spremljati slab sloves, zato zdaj 59-letna Heather ni več dobivala vlog.

Vrača se na male zaslone

Tuji mediji pa zdaj poročajo, da se ji je uspelo izviti iz primeža odvisnosti in se je spet vrnila k delu. Igra namreč v televizijskem filmu z naslovom Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story.

Sama je za spletni portal Distractify dejala, da se je bala, da si ne bo mogla zapomniti scenarija. “Imela sem občutek, da sem povsem izpadla iz igre,” je bila iskrena Heather, ki dolgo ni igrala prav zaradi svojih težav. Dodala je še, da je bila neverjetno prestrašena, a ti časi so zdaj očitno že za njo.

Težave zaradi napada

Leto 2018 je bilo za Heather resnično težko – v javnosti je napadla svojega fanta Chrisa Heissera, zaradi česar je posredovala policija. Verjetno je med njima prišlo do večjih nesoglasij, zato sta leta 2019 prekinila.

Nato sta se istega leta pobotala, on pa je sklenil, da ji bo pomagal na poti iz alkoholnega brezna. Šla je na rehabilitacijo, s pomočjo svojih najbližjih, tudi 23-letne hčerke Ave (ima jo iz zakona z rokerjem Richiejem Samboro), pa ji je uspelo razbiti začarani krog odvisnosti.

Heather Locklear
Foto : Profimedia

Zdaj je zaročena in srečna

Lani so paparaci opazili, da nosi prstan, kar je takoj sprožilo ugibanja, da sta se s Chrisom zaročila. Govorice so potrdili člani njene družine in dodali, da jo je partner zasnubil na prav poseben datum – ob obletnici njene treznosti. Z eno od objav na Instagramu je dala vsem vedeti, koliko ji on in to pomeni.

Heather je bila doslej dvakrat poročena, in to obakrat z znanima glasbenikoma: s Tommyjem Leejem, ustanovnim članom skupine Mötley Crüe (pozneje se je on poročil s Pamelo Anderson), nato pa še z Richiejem Samboro, kitaristom skupine Bon Jovi.

Svojega zdajšnjega zaročenca Chrisa pozna že dolgo, iz najstniških let, saj sta se v času, ko sta oba obiskovala srednjo šolo, precej družila, in zdi se, da je končno našla svojo srečo in varen pristan.

Komentari

Vaš komentar