Heidi Klum in njena 17-letna hči istočasno na naslovnici

Magazin 11. Mar 202210:45 > 12. Mar 2022 09:59
Heidi Klum, Leni Olumi Klum
Foto: Profimedia

48-letna supermanekenka Heidi Klum in njena 17-letna hči Leni sta se istočasno pojavili vsaka na svoji naslovnici aprilske številke nemške izdaje Harper's Bazaar.

Ponosna mama je na Instagramu najprej objavila Lenijino, na kateri najbolj do izraza pridejo dekletove modre oči.

Heidi je k fotografiji v nemščini pripisala: “Imaš prečudovite modre oči moje matere.”

Nato je objavila še svojo naslovnico, na kateri z nazaj začesanimi mokrimi lasmi in zadimljeno naličenimi očmi pozira v bazenu.

Leni po stopinjah svoje slavne matere stopa že od zgodnjih najstniških let, ko se je tudi sama začela zanimati za manekenski poklic.

Prvič je čisto svojo naslovnico dobila lani, in sicer nemško izdajo revije Glamour – trenutek je bil še toliko bolj pomenljiv, ker se je zgodil točno 20 let po tem, ko je bila njihovo prvo dekle z naslovnice prav njena mama.

Kot je za tabloid People pred kratkim povedala Heidi, gre Leni na karierni poti izredno dobro, da pa ji pred 16 letom ni dovolila resno delati.

Dodala je, da je pri uspehu mladenke gotovo pomembno vlogo odigralo dejstvo, da je navajena objektivov in kamer, saj je odraščala sredi modnega vrveža.

Leni se je Heidi rodila v razmerju z mogotcem iz sveta Formule 1 Flaviom Briatorejem, s katerim pa sta se kmalu po dekličinem rojstvu razšla.

Pozneje, ko je bila Klum v razmerju s Sealom, je pevec s pravim imenom Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel Leni posvojil, zato se mlada manekenka podpisuje kot Leni Olumi Klum.

Komentari

Vaš komentar