Heidi Klum in Snoop Dogg posnela video za pesem Chai Tea

Magazin 09. Mar 202210:00
Heidi Klum Snoop Dogg
Foto: Profimedia

Super manekenka in voditeljica Heidi Klum, raper Snoop Dogg in duo didžejev WeddingCake so združili moči za nov video in pesem Chai Tea with Heidi. 48-letna Nemka je svojo prvo pesem Wonderland back izdala že leta 2006, ki jo je njen takratni mož Seal celo uvrstil na svoj album System.

Komentarji pod novo pesem Heidi in Snoopa so zelo pozitivni, pravzaprav je nemška lepotica s svojim pevskim in igralskim talentom vse močno presenetila. Že sam video se začne z zelo seksi prizorom, ko Heidi pokaže svoje lepo telo, oblečeno samo v steznik. Heidi se še nekajkrat preobleče, pokaže svojo manekensko hojo in seveda se ves video sproščeno druži z enim najbolj znanih raperjev na svetu – Snoop Doggom, na eni najbolj znanih losangeleških plaž.

Naslov pesmi že v prvem verzu pojasni Snoop, ko odrapa ‘fierce, feisty, girl you’re hot and sweet like chai tea, skratka Heidi je vroča in sladka kot čaj. Popoln hit za poletje in verjetno tudi špica za nov pogovorni šov brhke Nemke, ki ima kar štiri otroke, trenutno pa uživa že v svojem tretjem zakonu z glasbenikom Tomom Kaulitzom.

Komentari

Vaš komentar