Heidi Klum na glasbenem festivalu pokazala, kako zelo je zaljubljena

Magazin 21. Apr 202209:15 0 komentarjev
Heidi Klum
Profimedia

Nemška manekenka Heidi Klum ne skriva, da svojega 16 let mlajšega moža naravnost obožuje in da je kemija med njima še vedno tako močna, kot je bila na začetku njunega razmerja.

Heidi Klum je vse od leta 2019 poročena z glasbenikom Tomom Kaulitzem, s katerim sta bila že pred tem nekaj časa par. Čeprav je med njima 16 let starostne razlike, se zdi, da ju to niti najmanj ne moti.

Skupaj preživita vsak prosti trenutek in Tom vedno, ko lahko, potuje s svojo srčno izbranko in jo spremlja pri poslovnih projektih.

Heidi Klum
Profimedia

V teh dneh sta obiskala glasbeni festival Coachella Valley Music and Arts Festival, kjer sta imela oči le drug za drugega. Na festivalu sta se mudila ves dan in bilo je očitno, da sta drug drugemu povsem dovolj.

Tom se ni premaknil od svoje drage, ves čas jo je držal za roke, jo nežno objemal, sem ter tja pa so bile strasti premočne in takrat sta se kar sredi množice obiskovalcev nežno poljubila.

Tom in Heidi sta znana po tem, da v javnosti rada izražata čustva drug do drugega, kemija med njima pa je res zelo močna.

Omenjeni glasbeni festival velja tudi za pravo modno poslastico, saj se zvezdnice še posebno potrudijo, da na ta veliki glasbeni dogodek pridejo modno oblečene – seveda je za to poskrbela tudi Heidi.

Heidi Klum
Profimedia

Morda njena modna kombinacija ni bila najbolj prikladna, saj je bila vsa oblečena v belo, za nameček je bil bel tudi njen plašč, ki po koncu dneva prav gotovo ni ostal snežne barve, saj se je Heidi v njem brezskrbno usedla tudi na tla.

A zdi se, da je na glasbenem dogodku zelo uživala in si napolnila baterije skupaj s svojim ljubljenim.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.