Heidi Klum na modni reviji v družbi hčerke, ki ponosno stopa po njenih stopinjah

Magazin 18. Sep 202211:30
Heidi Klum
Profimedia

Heidi Klum je bila v devetdesetih vrhunska manekenka, ki je kraljevala na naslovnicah vseh pomembnih modnih revij, še dandanes pa je moda njena velika strast.

Nemška manekenka Heidi Klum je bila od nekdaj velika oboževalka mode in tudi zdaj, ko je le še redko prisotna v manekenskem svetu, se rada udeležuje modnih revij.

Nedavno sta se na newyorški teden mode odpravili skupaj s hčerko, saj je tudi Leni velika ljubiteljica mode in modnega sveta. Seveda, jabolko ni padlo daleč od drevesa.

Na revijo sta prišli v svetlečih oblekah, Heidi je izbrala bleščečo obleko, Leni pa srebrno z vzorcem rož.

Hčerka Heidi Klum in Seala, ki jo je po poroki s Heidi posvojil, njen biološki oče pa je poslovnež Flavio Briatore, tudi sama stopa po modnih stopinjah mame, ki je njena najboljša svetovalka, zato jo vedno prosi za kakršenkoli nasvet.

Heidi Klum
Profimedia

Leni je lani dvignila veliko prahu, ko je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, kjer je prsi pokrila z rokami – številni so se zgražali, da za mladoletno Leni take fotografije niso primerne.

Danes ponosno stopa v svet modne industrije in živi svoje sanje, v prostem času pa jo je velikokrat mogoče videti v družbi mame Heidi, s katero ostajata zelo povezani.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.