Heidi Klum pokazala svoje barvite jesenske kombinacije

Magazin 22. Okt 202117:45 > 17:48
Heidi Klum
Profimedia

Nemška manekenka Heidi Klum je že večkrat dokazala, da je lahko tudi jesen še kako modno barvita.

Heidi Klum je znana po živih modnih kombinacijah, od katerih se ne loči niti jeseni, ko so temperature nižje in običajno začnejo prevladovati malo bolj umirjeni barvni toni.

To torej nikakor ne velja za Heidi, ki tudi jeseni rada poskrbi za sveže in skoraj poletne tone, ki ji v hladnih jesenskih dneh pričarajo energije polne trenutke.

Heidi Klum
Profimedia

In kaj jeseni rada obleče slavna manekenka? Predvsem so ji všeč plašči, ki so v pisanih, živo zelenih ali pastelnih barvah. Ti so res nekaj posebnega, zato bi si verjetno marsikatera ženska katerega od njenih modnih kosov želela imeti tudi v svoji garderobni omari.

Heidi Klum
Profimedia

Pred časom je pokazala še zlasti zanimiv plašč, ki ga je dodatno začinila z rumeno kapo, in kritiki so bili nad takšno modno izbiro izjemno navdušeni, saj je bila izjemno opazna in hkrati zabavna.

Heidi Klum
Profimedia

Nihče pa tudi ni spregledal njenega klasičnega jesenskega plašča z barvito poslikavo, ki je lepo popestrila sicer klasični kroj, ki ga v jesenskih dneh pogosto videvamo tudi na naših ulicah.

Heidi pa ne more niti brez letos tako zelo trendne živo zelene barve, ki jo naravnost obožuje in obleče vedno, ko se pojavi priložnost. No, to jesen ji priložnosti ne bo zmanjkalo.

Heidi Klum
Profimedia