Heidi Klum se je na šaljiv način razgovorila o svojem zakonskem življenju

Magazin 14. Avg 202208:30 0 komentarjev
Heidi Klum
Profimedia

V intervjuju za E!'s Daily Pop se je razgovorila o zakonskem življenju s Tomom Kaulitzem ter razkrila, zakaj je videti tako mladostno.

V šali je dejala: “Sesam njegovo mlado kri, to počnem. Kot vampir.” Njen mož, s katerim sta poročena od leta 2019, je namreč 17 let mlajši od nje. “Zelo dobro ga poznam, odlično se razumeva. Končno lahko rečem, da sem spoznala tistega pravega. Zaenkrat je med nama vse super, upam, da bo tako tudi ostalo.”

Avgusta sta imela zvezdniško poroko v Italiji, uradno pa sta se poročila že februarja – le dva meseca po zaroki na božični večer leta 2018. Manekenka je že večkrat poudarila, da je, odkar je v njenem življenju Tom Kaulitz, postala mnogo srečnejša oseba. “Prvič imam partnerja, s katerim se lahko pogovarjam o vsem. Nekoga, s katerim si delim dolžnosti, ki jih imamo vsi v življenju. Včasih sem bila sama za vse. Prvič vidim, kako je pravzaprav imeti partnerja.”

V enem od prejšnjih intervjujev je na vprašanje, kako da se tako razumeta z možem, v hecu odgovorila: “Mogoče zato, ker je Nemec in se razumeva na drugačen način. Je najprijaznejša, najslajša, najbolj skrbna in ljubeča oseba. Počutim se tako srečno. Ne vem, kdaj sem bila nazadnje tako srečna v življenju.”

Heidi Klum je bila pred tem poročena že dvakrat, s pevcem Sealom od leta 2005 do 2014 in s slavnim frizerjem Ricom Pipino od 1997 do 2002.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.