V Kranjski Gori zvezdniki priljubljene Netflixove serije

Magazin 30. Mar 202214:00 > 14:17 0 komentarjev
witcher
Profimedia

Ste oboževalci Netflixove serije Witcher? Potem vas bo razveselila novica, da se je začelo snemanje tretje sezone, in to v Sloveniji. Glavni igralec Henry Cavill je trenutno v Kranjski Gori.

Dobra novica za vse, ki nestrpno čakate na novo sezono serije Witcher. Snemanje tretje sezone se je začelo. Od zaključka produkcije do nove sezone bo minilo eno leto. Ekipa je že prispela v Slovenijo, natančneje v Kranjsko Goro. Poleg Slovenije bo snemanje potekalo še v Italiji in na Hrvaškem.

Glavni igralec Henry Cavill je na Instagramu objavil video, v katerem je s sledilci delil svojo jutranjo rutino. Povedal je, da najprej spije kavo, potem pa je navedel nekaj prehranskih dopolnil, ki jih jemlje. “Pojdite ven, tecite, pojdite na sprehod, bodite zdravi, naužijte se kisika in uživajte,” je dejal in dodal, da je okolica preprosto čudovita. V Kranjski Gori je tudi Freya Allan, ki v seriji Witcher upodablja Ciri, in konj Hector, ki v seriji nosi ime Roach.

Viri portala Redanian Intelligence pravijo, da se bo snemanje iz Kranjske Gore preselilo v Postojno. Predjamski grad bo zaprt 5. aprila, zato sklepajo, da bo snemalna ekipa takrat tam.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!