Henry Cavill prvič na rdeči preprogi s svojo drago Natalie (FOTO)

Magazin 02. Nov 202209:30
Henry Cavill
Profimedia

Slavni igralec Henry Cavill se je prvič na rdeči preprogi pojavil s svojo srčno izbranko - Natalie Viscuso.

Zaljubljenca sta se skupaj udeležila premiere Netflixovega filma Enola Holmes 2 v New Yorku. 39-letni igralec je svoje 33-letno dekle ljubeče prijel okoli pasu in jo sladko gledal v oči, ko se je nasmehnila.

Zvezdnik filma Batman proti Supermanu je bil eleganten v obleki s črtami in rdečo kravato, medtem je Viscuso osupnila v elegantni rumeni obleki z odprtimi rameni.

Henry Cavill
Profimedia

Zvezdnik filma Liga pravičnih (Justice League) in Viscuso – ki se je leta 2005 pojavila v MTV-jevi oddaji My Super Sweet 16 -, sta potrdila zvezo, potem ko sta bila fotografirana med sprehajanjem njegovega psa v Londonu aprila 2021.

Istega meseca sta svojo ljubezen uradno razkrila na Instagramu s fotografijo, na kateri se preizkušata v šahu. “To sem jaz, ki sem videti samozavesten, preden me moja lepa in briljantna ljubezen Natalie uniči v šahu,” je Cavill takrat pripisal k fotografiji.

Henry Cavill
Profimedia

Natalie se je igralcu poklonila na družbenih omrežjih tudi novembra 2021, ko se je pojavil na naslovnici revije The Hollywood Reporter. “Tako sem ponosna nate, Henry. Resnično si največji človek, kar sem jih kdaj poznala. Hollywood Reporter je naredil neverjetno delo s to naslovnico. Tako ponosna sem, da dobesedno jokam.” Od takrat je Viscuso na Instagramu delila veliko njunih skupnih dogodivščin.

Viscuso je podpredsednica enega od produkcijskih podjetij, ki stojijo za Cavillovimi filmi Jekleni mož in Enola Holmes.

Cavill je bil prej romantično povezan s kaskaderko Lucy Cork, študentko bristolske univerze Taro King in zvezdnico filma Stevardesa Kaley Cuoco.

Henry Cavill
Profimedia

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.