Hilary Swank: “Ženske smo res superjunakinje”

Magazin 26. Jan 202316:15
Hilary Swank
Profimedia

V oddaji The Late Late Show with James Corden je igralka iskreno povedala, da se zdaj, ko pričakuje dvojčka, čudi čudežu nosečnosti.

“Ženske smo superjunakinje. Kaj vse počne naše telo! Do njega imam zdaj čisto novo spoštovanje. Mislim, rada imam ženske, vedno sem imela rada ženske, zdaj pa si rečem še: Vau, kaj vse zmoremo!”

In zdaj, ko je v tretjem trimesečju, se Hilary Swank približuje temu, da sprejme otroka in pusti nekatere neželene vidike nosečnosti in z njo povezana hrepenenja za seboj. “Prvih 16 tednov sem imela veliko jutranjih slabosti,” je povedala voditelju Jamesu Cordenu in sogostji Gwyneth Paltrow. “Vse, kar sem si želela, je bilo sadje. Vem, da ni tako vznemirljivo, ni kot kisle kumarice, potopljene v arašidovo maslo, ampak le veliko sadja. Do te mere, da je eden od mojih sodelavcev, ko je izvedel, da sem noseča, rekel: “Oh, zato. Zato poješ 10 granatnih jabolk na dan ter 50 hrušk. Enostavno nisem mogla jesti ničesar več kot sadje. Vem, da sem potrebovala tudi beljakovine, zato sem jabolkom dodala nekaj arašidovega masla.”

Prejšnji mesec je oskarjevka na Instagramu objavila praznično fotografijo ob božiču, ob njej pa zapisala: “Ne morem si želeti bolj neverjetnega čudeža. Tako zelo sem hvaležna za ti dve darili v življenju!!” Nosila je rdeče-belo črtasto majico z rokami okoli trebuha, da bi še bolj poudarila nosečniški trebušček. Vsem pa je zaželela tudi lepe praznike.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.