Horoskop: Kako bo retrogradni Merkur vplival na vaše odnose?

Magazin 13. Sep 202207:30
par
Profimedia

Z 10. septembrom se je začelo obdobje retrogradnega Merkurja, ki traja do 2. oktobra. To obdobje je znano po tem, da v naše življenje prinaša izzive na področju komunikacije in odnosov. Poglejmo si, katera znamenja bodo najmočneje čutila njegov vpliv v odnosih.

Katera astrološka znamenja bodo imela zdaj posebno priložnost, da okrepijo, poglobijo in izboljšajo svoje razmerje? 

Bik

Retrogradni Merkur vam prinaša posebno prelomnico v vašem razmerju. Morda se bosta s partnerjem soočila s kakšnim nesporazumom ali večjo dilemo. V vaši naravi je, da si stvari želite popraviti, zato boste tudi tokrat želeli vztrajati, se truditi in izboljšati svoj odnos.

Ribi

Čas retrogradnega Merkurja vas bo spodbudil, da  iz svoje zasanjane glave stopite na realna tla. S partnerjem bosta razmislila o vajinih težavah, se odkrito pogovorila in razmislila, kaj lahko naredita za boljši odnos v prihodnje. Pogovor vaju bo še dodatno zbližal in v odnos vnesel nov val intimnosti.

Devica

Obdobje device vam omogoča, da se boste počutili odlično, vendar boste morali uredili določene stvari v odnosih. Tudi retrogradni Merkur vas ne bo vrgel iz tira; ohranjali boste svojo samozavest in prepričani boste vase ter v svoje odločitve, kar bo lahko prineslo pozitivne spremembe tudi v vašem odnosu.

Nekateri pa bodo imeli v času retrogradnega Merkurja posebne preizkušnje v odnosih:

Oven

Retrogradni Merkur vas bo spodbudil k razmišljanju o smislu vaše zveze. Čeprav slovite po impulzivnih odločitvah, vas to obdobje spodbuja, da delujete premišljeno in počasi. Pomembno je, da se o vaših dvomih pogovorita s partnerjem in ugotovita, kako lahko svoj odnos izboljšata.

Dvojčka

Energija obdobja device vas spodbuja k analitičnemu razmišljanju, retrogradni Merkur pa vse skupaj še dodatno spodbudi. Poglobili se boste v več področij svojega življenja, med drugim tudi v svoje razmerja. Morda boste uvideli, da sta se s partnerjem precej oddaljila, pravo vprašanje pa je, ali si želite ponovnega zbližanja in kaj boste za to naredili.

Strelec

Morda boste imeli občutek, da nekaj v vašem razmerju ni tako, kot bi moralo biti. Ne sklepajte naglih odločitev in dobro razmislite, kaj to pomeni in česa si želite. Čeprav slovite po brutalni iskrenosti, se o svojih občutkih s partnerjem pogovorite na previden, nežen in prijazen način.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.