Horoskop: Kdo bo v tem obdobju najverjetneje vzpostavil stik z bivšim?

Magazin 19. Maj 202207:30 0 komentarjev
ženska, telefon
Profimedia

Preverite, katera astroznamenja bodo v času retrogradnega Merkurja, ki traja še do 3. junija, najverjetneje želela vzpostaviti stik s svojim bivšim.

Retrogradni Merkur na vsakega od nas vpliva drugače. Nekateri ne čutijo nič posebnega, nekateri imajo več težav v odnosih in s komunikacijo, nekaterim se pokvari računalnik ali avto, drugi pa si morda želijo obuditi stare stike. Se je tudi vam kdaj zgodilo, da ste ravno med retrogradnim Merkurjem dobili sporočilo od bivšega partnerja? To ni prav nič nenavadnega, saj Merkur vlada komunikaciji, ko se navidezno obrača vzvratno, pa se radi vračamo v preteklost. Preverite, katera znamenja bodo v času retrogradnega Merkurja najverjetneje želela vzpostaviti stik z nekom iz preteklosti.

Dvojčka

Veliko boste razmišljali o svoji preteklosti in partnerskih razmerjih. Čeprav vas je nekdo prizadel, boste zdaj zmogli videti precej širšo sliko. Na neki način boste bivšega partnerja pogrešali in želeli si boste ponovno obuditi stike. Bodite samo pozorni, da svojo željo izrazite na jasen način in se izogibate neiskrenim igram.

Bik

Ne marate drame in v življenju vam je najpomembnejši mir. Čeprav ste šli naprej, boste v tem času morda želeli kontaktirati svojega bivšega partnerja. To boste storili zgolj iz prijaznosti in želje po miru. Spoznali ste, da gre življenje naprej in da nima smisla kuhati zamer. Mnogo bolje je, če lahko z nekom, s katerim ste preživeli določeno obdobje svojega življenja, spijete pijačo ali pojeste skupaj kosilo.

Ribi

Morda ste nekoč popolnoma izbrisali nekoga iz svojega življenja, čeprav si tega v resnici sploh niste želeli. Vendar takrat niste znali drugače. V trenutnem obdobju boste spoznali, da je čas, da razrešite stare (tudi zelo stare) zamere. Na koncu boste pomirjeni, saj ste se končno rešili določenega čustvenega bremena.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!