Horoskop: Znamenja, ki bodo imela še posebej vesel december

Magazin 01. Dec 202207:30
božič, prazniki
Foto: Profimedia

Preverite, katera znamenja naj bi imela v prazničnem decembru posebno srečo.

BIK

Bik je eden izmed najbolj čutnih znamenj zodiaka, v času praznikov pa se njegove strasti in občutek za lepoto še okrepijo. December je čas, ko si lahko privoščite stvari, ki niso v vaši navadi. Morda je to masaža, ples, svečana večerja, savna ali kaj podobnega. Sprejmite svojo senzualnost. Če ste v razmerju, se poskusite s partnerjem povezati na povsem nove načine, nekaj česar niste naredili še nikoli do zdaj. Vemo, da ne marate sprememb, a ko si boste drznili narediti nekaj povsem novega, boste lahko ugotovili, kako zabavno je v resnici.

RAK

Čas praznikov je za vas čas ljubezni in topline, kajne? Tudi vi se boste v decembrskem času soočali s preseganjem starih vzorcev, ki vam onemogočajo, da bi se lahko zares sprostili v tem čarobnem času. Odprite srce novim priložnostim in novim avanturam. V tem času boste še globlje občutili ljubezen in odnose. Imeli pa boste tudi čudovito priložnost, da pospravite nekatere stare zamere in odprete vrata novim ljudem. Ko boste med prazniki osrečevali druge, ne pozabite najprej sebi podariti nekaj pozornosti in predvsem časa zase.

ŠKORPIJON

Lunin mrk v novembru je aktiviral marsikaj v vašem življenju, zdaj pa je čas, da se turbulence umirijo in si privoščite tudi počitek. Najsi bo to dan na kavču z gledanjem najljubših filmov ali pa priredite srečanje s prijatelji. Tudi Mars, planet strasti, agresije in spolnosti je v vašem znamenju. Izkoristite moč Marsa za doseganje svojih želja. V odnosih pa popestrite dogajanja z novimi načini povezovanja, predvsem pa s tem, da iskreno izrazite čustva.

STRELEC

Strelci, ki boste zdaj praznovali, se lahko v času rojstnega dneva počutite bolj srečni in posebni. Za vas bo december čas, ko se boste z veseljem odpravili na nove avanture. Ne pozabite, da lahko avanturo kdaj pripravite tudi doma s partnerjem, prižgete sveče in skuhate čudovito večerjo. Bodite večkrat hvaležni za svoje bližnje in jih v decembru  predvsem obdarite s svojo prisotnostjo.

KOZOROG

Kozorogi lahko zdaj dočakate posebne srečne trenutke. To je dober čas za odnose, ki so lahko bolj poglobljeni. Ne čudite se, če spoznate nove ljudi, s katerimi se vam bo zdelo, da se poznate že dolgo. To so posebna darila, ki vam jih namenja življenje.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.