Horoskopski znaki, ki nimajo prijateljev – samo znance

Magazin 16. Dec 202208:00
ženska
Profimedia

Čeprav jih spremlja sloves razigranih, preprostih in odprtih oseb, imajo pripadniki nekaterih znakov pravzaprav raje samoto.

Nekateri ljudje se preprosto počutijo bolje, če so sami s svojimi mislimi. No, to občasno potrebuje vsakdo, a nekateri nimajo nič proti, če je njihov življenjski slog bolj samotarski. Po mnenju astrologov pri tem izstopa pet horoskopskih znakov.

Rak

Gre za bistre osebe, ki so osredotočene na majhne stvari. Ljudje jih pogosto razočarajo, saj jih ne poslušajo tako, kot bi si želeli. So zelo izbirčni in kritični, ko gre za prijateljstva. Zato se bodo pogosteje odločili za samoto ali se obdali za ljudi, ki so bolj njihovi dobri znanci kot prijatelji. So svojevrstni samotarji, ki se ne zadovoljijo s površnimi odnosi. To pa tudi jasno pokažejo.

Dvojčka

To so energični in pozitivni posamezniki, ki so hkrati zelo strastni, ko gre za odnos do življenja. Zelo so izbirčni, ko gre za prijatelje. Znajo biti izjemno nezaupljivi in se težko v popolnosti odprejo drugim, zato so njihova druženja pogosto zgolj polna površnih pogovorov in zabave. Imajo zelo veliko znancev, a le malo prijateljev. Tisti, ki jih spustijo v svojo bližino, pa ostanejo z njimi res dolgo časa – ne glede na fizično razdaljo.

Strelec

Spremlja jih sloves veselih ljudi, vedno pripravljenih na nepričakovano pustolovščino ali zabavo. Veljajo za odprte osebe, a kljub temu jim je nadvse ljubša samota. So neodvisni ljudje, ki so raje malce odmaknjeni od drugih. Znotraj sebe dobro vedo, da so samotarji. Težko najdejo prave prijatelje, saj lahko njihove kriterije zadovolji le malokdo. Zaradi tega se večinoma družijo z znanci, prijateljev pa skorajda nimajo.

Tehtnica

Osebe, rojene v tem znaku, veljajo za zelo družabne – znajo se prilagoditi in vklopiti. Stvar pa je v tem, da jim ustreza nekonvencionalni način življenja, ki običajno ne vključuje drugih ljudi. Znajo biti tudi zelo nerazpoloženi, in ko so taki, se je tehtnicam bolje izogniti. Čeprav se nerade prepirajo, v takih trenutkih pokažejo svojo drugo plat. Ljubša jim je družba družinskih članov kot bližnjih prijateljev – zato jih imajo zelo malo.

Kozorog

Veljajo za racionalne posameznike, pa tudi za zelo izbirčne ljudi. So izjemno ciljno usmerjeni in z obema nogama stojijo na tleh, zato se bodo vsakič raje posvetili uresničevanju svojih ciljev kot druženju z drugimi ljudmi. Zelo so ambiciozni in predani tistemu, kar počnejo, tako da se niti ne trudijo oblikovati in vzdrževati prijateljske vezi. Imajo veliko znancev, ki so povezani z njihovim službenim krogom, a le malo prijateljev.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.