Hudo bolna Celine Dion ponovno odpovedala vse koncerte

Magazin 08. Avg 202208:45 > 17:10
Celine Dion
Profimedia

Pevka Céline Dion je v zadnjih letih preživljala zelo težke čase, s tragedijami, ki si jih le malo ljudi lahko predstavlja. Leta 2016 je njen mož Rene umrl zaradi raka na grlu, nedolgo za tem je umrla še njena mama. Zdaj je zvezdnica še nekajkrat odpovedala koncerte, saj ima menda tako hudo obliko mišičnih krčev, da velikokrat ne more hoditi.

Kanadska pevka je zaradi zdravstvenih težav evropsko turnejo, ki bi se morala začeti spomladi, preložila na leto 2023, a je nameravala nastopiti vsaj v ZDA, v Las Vegasu. Pevka je marca na Instagramu zapisala, da je njeno zdravstveno stanje boljše, a še vedno ni v formi za turnejo. Da jo še vedno pestijo bolečine in krči v mišicah, za katero bolezen točno gre, pa Celine ni razkrila javnosti. Koncerti, ki so bili prvotno načrtovani za to poletje, vključno z nastopi v Mannheimu, Kölnu, Berlinu, Hamburgu in Münchnu, so prestavljeni na leto 2023. Žal se pevkino zdravstveno stanje ni izboljšalo; zelo je shujšala, zaradi česar se ji je sesul imunski sistem. Nekateri bližnji viri namigujejo celo, da ima 54-letnica resne težave z anoreksijo in da tako rekoč tudi zato nima moči, da bi vstala iz postelje.

Še bolj skrb vzbujajoče je, da je eden od njenih sorodnikov dejal, da so bili mišični krči, ki jih je Celine nedavno doživela, tako hudi, da je glasbenica paralizirana. Trdil je tudi, da bo potrebovala več kot eno leto, da si bo opomogla. Degeneracija mišic lahko povzroči tudi poškodbe notranjih organov, kot je srce, ter težave z dihanjem. Držimo pesti, da pri Celine ne bo tako hudo in da bo čim prej okrevala. Pevka ima s pokojnim možem sicer tri sinove – najstarejši je star 21 let, dvojčka pa imata komaj 11 let.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje