Hugh Grant priznal, da je izgubil živce

Magazin 23. Mar 202311:45
Hugh Grant
Profimedia

62-letni igralec je za revijo Total Film povedal, da se je incident zgodil prvi dan, ko je snemal svoj najnovejši film Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves.

“Prvi dan snemanja sem izgubil živce zaradi ženske, ki je prišla v moje vidno polje. Predvideval sem, da je direktorica iz studia, ki bi morala bolje vedeti, kako stojijo stvari. Potem se izkaže, da je izjemno prijazna domačinka, ki je bila spremljevalka mladega dekleta. Grozno. Počutil sem se res slabo. Izvedel sem Christiana Bala.”

S tem je mislil na incident iz leta 2009, ko je zdaj 49-letni Bale kričal na direktorja fotografije Terminator Salvation, potem ko je med snemanjem pomotoma stopil v vidno polje igralca. Takrat se je igralec opravičil in izbruh označil za neopravičljivega.

Hugh Grant je v preteklosti govoril o izbruhih jeze. O tem, da ga je nekdanji voditelj Daily Showa Jon Stewart označil za enega najslabših gostov, se je razgovoril v oddaji Watch What Happens Live! z Andyjem Cohenom leta 2015 po poročanju Vanity Faira. ”Ni se povsem zmotil. Imel sem izbruh jeze v zakulisju. Približno enkrat na leto imam res mega izbruh jeze in na žalost mu je bil on priča. Torej ima popolnoma prav.”

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves sta režirala John Francis Daley in Jonathan Goldstein, igrajo pa tudi Chris Pine, Justice Smith, Michelle Rodriguez, Sophia Lillis in Regé-Jean Page.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.