Hugh Grant se paparacev na snemanju ni razveselil

Magazin 28. Jun 202209:15 0 komentarjev
Hugh Grant
Profimedia

Hollywoodski igralec Hugh Grant se trenutno mudi na snemanju novega filma, paparacev pa se na prizorišču snemanja ni preveč razveselil.

Priljubljeni britanski igralec Hugh Grant si je mednarodno slavo pridobil z vlogo v filmu Štiri poroke in en pogreb, ki mu je prinesel tudi zlati globus in nagrado britanske filmske akademije bafta za najboljšega igralca.

Po vlogi v tej veliki uspešnici se je uveljavil predvsem kot zelo duhovit igralec, ki mu izvirnost ni tuja.

Hugh Grant
Profimedia

V svoji bogati karieri je odigral številne odmevne vloge, med drugim pa tudi vloge v filmu, kot so Razsodnost in rahločutnost v režiji Anga Leeja (1995), Dnevnik Bridget Jones režiserke Sharon Maguire (2001), Dva tedna za ljubezen Marca Lawrencea (2002) in Pravzaprav ljubezen Richarda Curtisa (2003). S slednjim si je prislužil nominacijo za najboljšega evropskega igralca pri Evropski filmski akademiji.

Hugh Grant
Profimedia

V teh dneh se spet mudi na filmskem setu, saj v Los Angelesu snema film z naslovom Unfrosted, ki ga bo mogoče videti na Netflixu.

Na prizorišču snemanja so v teh dneh tudi številni paparaci, ki obletavajo slavnega hollywoodskega igralca, a se zdi, da mu je pozornost povsem odveč.

Ko jih je zagledal, se je le kislo nasmehnil in umaknil v svojo prikolico, ki jo imajo po navadi filmski zvezdniki na snemanjih, a mu to ni prav veliko pomagalo, saj so paparaci potrpežljivo čakali na njegov prihod.

Hugh Grant
Profimedia

No, vsekakor se zdi, da mu tudi v zrelih letih pozornosti še vedno ne manjka, filmski projekti pa se pri njem tudi nikoli ne ustavijo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.