Igralci, ki so priznali, da ne marajo filma, v katerem so igrali

Magazin 27. Dec 202118:15 0 komentarjev
Ben Affleck
Profimedia

Nekateri igralci so brez zadržkov priznali, za kateri film si želijo, da ga ne bi nikoli posneli.

Ben Affleck – Daredevil (2003)

Če film sovražite, ga Ben Affleck zagotovo sovraži še bolj. “Daredevil ni deloval. Nad filmom sem globoko razočaran.”

George Clooney – Batman & Robin (1997)

Ko so slavnega igralca povprašali, kaj meni o tem, kako se je znašel v vlogi Batmana, je dejal: “Dejansko sem mislil, da sem uničil franšizo, dokler leta pozneje ni nekdo drug stopil v Batmanove čevlje. Resnično sem bil mnenja, da bo vloga v tem filmu odlična karierna poteza. Ni bila.”

Brad Pitt – The Devil’s Own (1997)

Film Alana J. Pakule je zvezdnik označil za katastrofo in najslabši film, kar jih je kdaj posnel. “Če mu sploh lahko rečemo film.”

Jessica Alba – Fantastic Four (2005)

Jessica Alba je v filmu upodobila nevidno žensko, nad filmom pa je bila tako zelo razočarana, da je želela opustiti igranje. “Sovražim ga. Res ga sovražim. Spomnim se kadra, v katerem sem umirala, takrat mi je režiser rekel: Videti je preveč resnično, preveč boleče. Si lahko lepša, ko jočeš? Jokaj lepo, Jessica.”

Channing Tatum – GI Joe: The Rise of Cobra (2009)

“Iskreno povedano, ta film sovražim. V sprejetje vloge sem bil prisiljen. Scenarij ni bil preveč dober. GI Joeja obožujem že od malih nog, gledal sem ga vsako jutro in resnično nisem vedel, ali želim odigrati to vlogo, še zlasti po tem, ko sem prebral scenarij.”

Channing Tatum
Profimedia

Michelle Pfeiffer – Grease 2 (1982)

“Ta film dobesedno sovražim, ne morem verjeti, da je tako zelo slab. Takrat sem bila mlada, zato se nisem zavedala, kako beden je.”

Ryan Reynolds – Green Lantern (2011)

Ryan Reynolds je priznal, da filma še nikoli ni pogledal do konca. “Toda pogledal sem dovolj in vem, da je film katastrofa.”

Jim Carrey – Kick-Ass 2 (2013)

Po streljanju v osnovni šoli Sandy Hook leta 2012 je Jim Carrey podal izjavo, v kateri je povedal, da mu je zelo žal, da je ta film sploh posnel. “Film smo posneli mesec dni pred streljanjem in zdaj ne morem podpirati stopnje nasilnosti filma. Zelo mi je žal.”

Katherine Heigl – Knocked Up (2007)

Igralka je še vedno zelo znana po svoji vlogi v tem filmu, toda Katherine zanj pravi, da je malce seksističen. “Ženske predstavi kot nasilne, brez humorja in zategnjene, moške pa kot šarmantne in zabavne.”

Sarah Jessica Parker – Sex and the City 2 (2010)

Sarah Jessica Parker bo za vedno najbolj znana po svoji vlogi Carrie Bradshaw, toda to ne pomeni, da ji je bil drugi film všeč. “Zavedam se, kje nam je zmanjkalo, da bi bil film boljši.”

Sarah Jessica Parker
Profimedia

Sylvester Stallone – Stop! Or My Mom Will Shoot (1992)

Film je igralec označil za enega od najslabših v celotnem sončnem sistemu, vključno s produkcijami o nezemljanih, ki jih še nismo videli.

Robert Pattinson – Twilight (2008)

Večina igralcev, ki obžalujejo sprejetje določene vloge, bi počakali nekaj let, preden bi slabo izkušnjo delili s svetom. Toda ne Robert Pattinson. Še pred predvajanjem zadnjega filma v kinematografih je igralec o vlogi Edwarda Cullena dejal: “Čudno je igrati nekaj, kar mi ni posebno všeč.” Nekaj tednov zatem je še izjavil, da bi filme sovražil brezpogojno, če se v njih ne bi pojavil.