Igralec Richard Gere na gala večerji v senci 33 let mlajše žene

Magazin 16. Avg 202213:45 0 komentarjev
Ricahrd gere
Profimedia

Čeprav je Richard Gere star že spoštljivih 72 let, še vedno privlači poglede kot pred desetletji, saj ima neustavljivo karizmo. Predvsem se počuti zelo mladostnega in srečnega v družbi svoje 39-letne žene Alejandre Silva, ki mu je rodila dva sinova, pred dnevi pa je v čudoviti rumeni obleki zasenčila tudi slavnega moža na gala večerji.

Zvezdnik Richard Gere se zadnja leta ne pojavlja rad v javnosti, pred dnevi pa sta se z ženo, nekdanjo brazilsko novinarko, le udeležila svečanega dogodka v Marbelli. Igralec je bil oblečen v črni smoking, Alejandra pa je vse osupnila v dolgi rumeni obleki z belimi rožami, piko na i pa je njeni eleganci dala rožnato-rumena bleščeča torbica. Par je poročen že štiri leta, po dolgi zvezi na daljavo – ona je živela v Španiji, on v ZDA – pa sta se končno preselila skupaj. Med zakoncema je 33 let razlike, kar pa se jima ne zdi velik problem, saj imata toliko skupnega, da jima ni nikoli dolgčas, posebno zdaj, ko imata majhne otroke.

Richard gere
Profimedia

Richard ima iz zakona s Carey Lowell še 22-letnega sina Homerja, ki pa je imel veliko srečo, da je podedoval mamino lepoto in očetov šarm. Mladi Gere je dobil ime po Richardovem očetu Homerju, prav tako pa ima še tibetansko ime Jigme. In čeprav sta oba njegova starša znana, oče pa je sploh superzvezdnik, Homer nikoli ni odraščal na očeh javnosti in je imel povsem običajno otroštvo. Njegova mama Carey je namreč prekinila kariero in se povsem posvetila sinu, saj je bila prepričana, da si Homer zasluži normalno odraščanje. Mladenič živi v New Yorku, vendar se o njegovem življenju ve zelo malo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!