Igralec Woody Harrelson napisal odo 9-mesečni Cori, ki mu je neverjetno podobna

Magazin 06. Avg 202210:45 > 11:06
Delite:
Woody Harrelson
Foto: Twitter Dani

Očitno ima svetovno znani igralec Woody Harrelson tudi pesniško dušo, saj je napisal odo severnoirski dojenčici, ki mu je zelo podobna. K sreči ima tudi mamica deklice, Dani Grier Mulvenna, dober smisel za humor in prijazno komunikacijo. Zvezdnik je na Instagramu zapisal, da je "počaščen", da ga primerjajo z devetmesečnim otrokom, potem ko je fotografija obeh obkrožila svetovni splet.

Dani, simpatična mama iz severne Irske, se je pred dnevi oglasila s smešno primerjavo na Twitterju: “V redu, ampak kako je naša hčerka videti kot Woody Harrelson.”

Tvit je hitro postal viralen in zbral neverjetnih 20,4 tisoč delitev in več kot 380 tisoč všečkov, kar se seveda vsak dan še povečuje. In mama je ostala osupla, ko je objava pritegnila pozornost Harrelsona – ta je šel tako daleč, da je za mlado Coro napisal smešno pesem. Prevedli smo jo “prosto po Prešernu”, original pa si lahko ogledate na igralčevem Instagramu:

Oda Cori

Čudovit otrok si.

Počaščen sem, da me primerjajo s tabo.

Imaš čudovit nasmeh.

Samo želim si, da bi imel tvoje lase.

Seveda je bila nad pesniško dušo zvezdnika, ki je odo posvetil mali Cori, navdušena tudi mamica Dani, ki ima sodeč po svojih objavah na Twitterju velik potencial za komedijo ali satiro.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar