Igralka Andie MacDowell s ponosom nosi svoje naravno sive kodre

Magazin 12. Okt 202215:15
Andie MacDowell
Andie MacDowell (Vir: Profimedia)

64-letna igralka je pokazala, kakšni so zdaj njeni naravno skodrani in bujni lasje. Sprehodila se je po modni brvi.

Andie MacDowell je kot manekenka nastopila na pariškem tednu mode, kjer je svojo modno revijo pripravila tudi znana kozmetična hiša L’Oréal. Igralka je namreč ena od njihovih ambasadork. S svojim sprehodom je navdušila prisotne – ne samo v beli in bleščeči obleki z visokim razporkom in okraski iz perja – ampak tudi s svojimi lasmi. Vedno je slovela po lepih rjavih, gostih in skodranih laseh, ki pa so zdaj naravno sivi.

Andie MacDowell
Profimedia

Lase si je nehala barvati lani, svojo odločitev pa je pojasnila že pred časom, na newyorški premieri njenega filma Good Girl Jane. “Med pandemijo koronavirusa sem videla svoj sivi narastek in to, kako se ujema z mojim obrazom, kožo in očmi. Bilo mi je všeč. Čutila sem, da bom srečnejša. In to tudi sem. Zelo mi je všeč,” je takrat dejala igralka. Dodala je, da ima 64 let in da je hotela doživeti to izkušnjo ter se počutiti tako, kot se dejansko počuti. Poudarila je še, da to ne pomeni, da morajo vsi slediti njenemu zgledu.

Andie MacDowell
Profimedia

Andie pravi, da se želi počutiti prijetnejše v svoji koži, in priznala, da to ni bilo vedno lahko. “S staranjem tudi trebuh postaja večji. Rodila sem tri otroke in nenehno moram delati na tem, da vzljubim ta del svojega telesa. Verjemite mi, postaja še težje. Po menopavzi se spremenijo hormoni, spremeni se oblika. To zelo dobro vidim. To vidim na drugih ljudeh, videla bom tudi na sebi,” je rekla igralka.

Neka novinarka jo je pred časom vprašala, kako se počuti ob zavedanju, da se stara in izgublja lepoto. Odgovorila ji je, da se niti slučajno ne počuti tako, saj se ljudje razvijamo in staramo, kar je del procesa. Staranje pa ne pomeni, da izgubljamo lepoto.

Navdih za to, da pusti sive lase, je našla kar v svoji sestri, ki je 18 mesecev starejša od nje in je čisto osivela. Andie se je zdela lepa in dejala je, da je bila kar malce ljubosumna. Zdaj je siva tudi ona in na pariškem tednu mode je vse osvojila s svojo energijo in zrelo lepoto.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.