Igralka Ashley Judd se je poslovila od mame, pevke Naomi Judd

Magazin 04. Maj. 202209:30
Delite:
Naomi Judd , Ashley Judd
Foto: Profimedia

Ashley Judd, ena najlepših igralk Hollywooda, se je pred dnevi poslovila od svoje mame Naomi Judd, ki je že dolgo bolehala za težko duševno boleznijo, na koncu pa je naredila samomor. Naomi, zvezdnica kantri glasbe, je za seboj pustila zanimivo zgodbo, a tudi nekaj brazgotin na srcih svojih dveh hčerk.

Kantri pevka in igralka Naomi Judd je zanosila že pri 17 letih, a jo je takratni fant pustil in ji ni stal ob strani ob rojstvu male Wynonne. Z najstnico se je tako poročil živahni Michael italijanskih korenin in štiri leta zatem se jima je rodila še Ashley. Ko sta bili deklici stari 4 in 8 let, sta se starša ločila, Naomi je obe hčerki odpeljala v Kentucky, kjer je igralka preživela tudi večino svojega otroštva. Naomi Judd je zaslovela šele leta 1980, prej je sebe in hčerki preživljala kot nočna medicinska sestra. Pozneje sta s hčerko Wynonne v ZDA doživeli veliko slavo, a sta se zaradi stalnih prepirov kmalu tudi razšli.

Ashley Judd je v svoji knjigi All That Is Bitter and Sweet opisala, kako je bila po ločitvi staršev razpeta med mamo in očeta, a noben od njiju ni bil prav vzoren starš, saj sta oba pred hčerkama glasno seksala in se pretepala z različnimi partnerji ter bolj ali manj zanemarjala otroka, ki sta se lahko zanesla le na stare starše. Obe deklici sta bili v otroški zlorabljeni, posebno lepa Ashley je bila stalno nadlegovana, zato ni čudno, da ste se večkrat tako kot mama zdravili zaradi odvisnosti in tudi motenj hranjenja.

Jude Naomi in Wynona
Foto : Profimedia

Naomi je bila leta 2021 sprejeta v dvorano slavnih, in to skupaj s svojo najstarejšo hčerko Wynonno, zadnja leta je močno bolehala za depresijo in drugimi mentalnimi boleznimi. Nekaj dni po smrti je družina sporočila, da je pevka naredila samomor.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar