Igralka Emma Watson v Benetkah z roko v roki s sinom modnega tajkuna

Magazin 22. Avg 202208:30 0 komentarjev
Emma Watson
Profimedia

Emma Watson, priljubljena Hermiona Granger iz Harryja Potterja, je bila nedavno opažena v Benetkah, nasmejana in z roko v roki z Brandonom Greenom, sinom kontroverznega britanskega modnega tajkuna in milijarderja sira Philipa Greena. Par je užival v italijanskih dobrotah, za vožnjo po mestu pa sta uporabljala vodni taksi.

32-letna britanska igralka je bila zelo prikupna v poletni rdeči obleki z drobnim belim vzorcem, 29-letni Brandon pa je bil videti kot kak Italijan, saj je imel modro majico s kratkimi rokavi, kavbojke ter kratek čop. Emma in Brandon sta že lani septembra sprožila govorice o romanci, ko sta bila prvič ujeta skupaj na sprehodu po Londonu. Nobeden od njiju sicer resnosti razmerja ali katerega od njunih skupnih pojavljanj v javnosti nikoli ni komentiral.

Modni tajkun

Brandonov oče je nekdanji predsednik modnega imperija Arcadia, ki ga sestavljajo priljubljeni trgovci na drobno, kot so Topshop, Dorothy Perkins in Miss Selfridge. Arcadia je več kot 20 let dominirala na britanski maloprodajni sceni, preden je šla v stečaj leta 2020, nekaj mesecev po začetku pandemije covida-19. Leta 2018 je Philip sprožil veliko polemik zaradi obtožb o neprimernem vedenju. Časnik Telegraph je poročal, da je sodnik vodilnemu poslovnežu izdal sodno prepoved, s katero je časopisu preprečil objavo podrobnosti domnevnega spolnega nadlegovanja in rasne zlorabe osebja. V parlamentu je politik laburistične stranke Peter Hain nato Philipa imenoval za poslovneža in prepoved je bila preklicana.

Emma Watson
Pofimedia

Skrb za okolje

Brandon je sicer veliko bolj resen fant od svojega očeta, saj se zelo resno ukvarja z biodiverziteto, klimatskimi spremembami in tudi dobrodelnostjo. Veliko sodeluje z monaškim princem Albertom in njegovo dobrodelno fundacijo. Pred leti so ga celo povezovali s Kate Moss, čeprav je kar precej starejša od bogatega mladeniča. Prav skrb za okolje naj bi združila mlada bogataša. Velika zvezdnica Emma pa je sicer zelo resna mlada ženska, ki je kljub bogastvu in slavi končala študij angleške književnosti na ameriški univerzi Brown, in tako dokazala, da je izobrazba vedno pomembna.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!