Igralka Heather Locklear srečno zaročena

Magazin 21. Okt 202111:00 > 11:15 0 komentarjev
Heather Locklear
Profimedia

Hollywoodska igralka Heather Locklear, ki je zadnja leta polnila medije predvsem s svojim zdravljenjem odvisnosti, je na svoj 60. rojstni dan, ki ga je praznovala 25. septembra, povedala, da nazdravlja z vodo in predvsem svoji dveletni treznosti.

In res Heather, ki je zaslovela z neskončnima serijama Dinastija in Melrose Place, je na premieri svojega novega filma The Kristine Carlson Story blestela v rumeni mini obleki in niti pod razno ji ne bi prepisali, da ima za seboj šest zelo razburljivih desetletij.

Za svetlolaso zvezdnico je nekaj težkih let, saj je veliko časa preživela tudi v klinikah za odvajanje od alkohola in drog. Leta 2018 je bila celo aretirana, saj se je po domačem pretepu spravila še nad policista, ki je prišel delat red in mir. Za tem so jo poslali na zdravljenje: ”Naučila sem se, da karkoli se zgodi, tudi če je danes še tako slabo, je jutri že lahko veliko bolje.”

Heather Locklear
Profimedia

Po dveh težkih ločitvah je Heather spet srečno zaročena s Chrisom Heisserjem, veliko ljubeznijo iz srednje šole. Čeprav sta njuni poti zavili v povsem drugačni smeri, sta se Chris in Heather po več kot 40 letih ponovno našla, zaljubila in zdaj sta tudi srečno zaročena.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!