Igralka priznala, da se včasih počuti kot najbolj neuspešna mama

Magazin 10. Jun 202213:30
Olivia Wilde
Foto: Profimedia

Tudi zvezdniki se včasih počutijo kot najslabši starši na svetu, je pred časom priznala igralka Olivia Wilde.

Mamica petletne Daisy in osemletnega Otisa, igralka Olivia Wilde, je na svojem Instagramu sočustvovala z novopečenimi starši in mamami, ki se pogosto obtožujejo, kako slabe mame so.

Kot je priznala režiserka težko pričakovanega filma Don’t Worry Darling, ki v kinematografe prihaja jeseni, o sebi kot mami ni imela najboljšega mnenja. ”Vem, da je težko in da se včasih počutiš kot najslabša mama na tem planetu, ampak kaj kmalu se bodo zbudili pred tabo in ti napisali tako prisrčno sporočilo,” je v Instagram zgodbi delila igralka, ki sicer le redko deli utrinke iz zasebnega življenja. Na sliki je bilo namreč pisemce njene petletne hčerke Daisy, ki ji je pustila sladko sporočilce o tem, da je v njeni sobi pustila termovko: ”Tole si pustila v moji sobi. Rada te imam.” V sporočilcu je bilo sicer nekaj slovničnih napak, za kar se je igralka pošalila, da vsega vendarle ne moreš imeti.

Olivia Wilde
Instagram

Objava na Instagramu je prišla le teden po tem, ko so Wildovi med predstavitvijo novega filma v CinemaCon vročili sodne papirje, povezane s skrbništvom nad otroki. 38-letnica se je namreč 2020 ločila od Jasona Sudeikisa, nekaj mesecev zatem pa so jo ujeli na poroki v družbi mladega Harryja Stylesa. Par se je spoznal ob snemanju filma Don’t Worry Darling, katerega režiserka je prav Wildova, Styles pa eden glavnih protagonistov.

Njen bivši strtega srca

Po poročanju Page Six Sudeikis ločitve ni prebolel najbolje, z novo ljubeznijo nekdanje soproge pa so se obnovile stare rane. ”Po letu dni bolje razumem, zakaj,” je o svojem strtem srcu spregovoril avgusta 2021 v intervjuju za GQ in nadaljeval: ”Po dveh letih bom to še bolje razumel, po petih mi bo jasno še nekoliko bolj.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar