Igralka Rebel Wilson: “Hoja mi pomaga ohranjati težo”

Magazin 30. Nov 202109:00 0 komentarjev
Rebel Wilson
Profimedia

Rebel Wilson je leto 2020 razglasila za leto zdravja, saj je v tem letu z zdravim načinom življenja in vztrajnostjo izgubila nekaj kilogramov, na kar je zelo ponosna.

Igralka je povedala, da je hoja njen najljubši način vadbe. “Mislim, da ljudje pogosto mislijo, da moraš za dosego rezultatov zelo garati. In, seveda, če treniraš, da bi postal naslednji Thor, moraš v vadbo vložiti veliko napora, za ohranjanje zdrave telesne teže pa je hoja dovolj. Telo je zasnovano, da se giblje na tak način.”

Dejala je tudi, da so njene zdrave navade zdaj “ukoreninjene”. “Skrbelo me je tudi, kako bom ohranila telesno težo, vendar mi je z disciplino to uspelo.”

Redna hoja ima številne koristi za zdravje, in čeprav raziskave kažejo, da je vadba za hujšanje manj pomembna kot prehrana, igra pomembno vlogo pri ohranjanju rezultatov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Torej, kakšen je njen dietni načrt?

No, vse kaže, da ga nima. Rebel Wilson namreč pravi, da ima s hrano zapleten odnos. “Rada imam sladice in sladoled, in to v srečnih in žalostnih trenutkih. Torej, ko imam neverjetno uspešen dan, želim proslaviti in se nagraditi s hrano. V žalostnih in stresnih dneh pa je zame hrana tudi tolažba. Verjetno bi to opisali kot čustveno ali stresno prenajedanje. Ne jemljem drog, tudi alkohola ne maram preveč, zato je hrana moja edina slaba navada. Sladicam se ne želim popolnoma odpovedati.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!