Igralka Shelley Duvall se po kar 20 letih vrača na velike zaslone

Magazin 18. Dec 202210:30 0 komentarjev
Shelley Duvall
Profimedia

V intervjuju za Entertainment Tonight se je Shelley Duvall razgovorila o svojih občutkih, saj se je po 20 letih premora od igranja vrnila na velika platna v prihajajoči grozljivki The Forest Hills.

V prihajajoči grozljivki The Forest Hills, filmu o volkodlaku, igra vlogo matere Rica (Chiko Mendez) in Emily (Linda Flores). “Vem, da je minilo že dolgo, ampak bilo je super. Res je dober občutek. Zaradi tega želim še več igrati. Pravzaprav je zelo zabavno igrati v filmu. Cenim vsako minuto.”

Na novih fotografijah, ki so jih ekskluzivno delili z People v začetku tega meseca, je mogoče videti igralko nasmejano na snemanju s svojo partnerico po scenariju in sceni Felisso Rose, ki v filmu igra dr. Gonzalez, režiser in producent Scott Goldberg pa je dejal: “Najboljši del dela s Shelley je, da napolni prostor s prijaznostjo in ljubeznijo. Prijazna je, in to lahko vidite tudi po vseh teh letih, odkar se je upokojila od igranja, še vedno je prava profesionalka.” Snemalec in producent Scott B. Hansen je dodal: “Delo s Felisso Rose in Shelley Duvall je bila neverjetna izkušnja in lahko ste videli kemijo na snemanju.”

Njena zadnja filmska vloga je bila leta 2002 v filmu Manna From Heaven, po kateri je napovedala, da se ne bo več ukvarjala z igranjem. O novem filmu po dolgem času pa je povedala, da njen novi lik goji tihi bes, ki včasih postane eksploziven, in se pošalila o izkušnji snemanja na daljavo: “Dobrodošli v prihodnosti.”

Shelley Duvall je znana tudi po vlogah v filmih The Shining (Izžarevanje) in Popeye (Popaj).

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!