Igralka v seriji Krona, Helena Bonham Carter, ima zelo nenavaden modni stil

Magazin 27. Maj 202217:15 > 28. Maj 2022 06:27 0 komentarjev
Helena Bonham Carter
Profimedia

Angleška igralka Helena Bonham Carter je znana po nenavadnem modnem stilu, s katerim pa marsikoga nadvse zabava.

Helena Bonham Carter se lahko pohvali s številnimi nagradami, za fenomenalno odigrano vlogo kraljice Elizabete v filmu Kraljev govor pa je bila nominirana tudi za oskarja. Znana je po vlogah v filmu Alica v čudežni deželi, Čarli v tovarni čokolade in številnih drugih. Prejela je tudi britansko kraljevo odlikovanje, na svečanosti ji ga je izročila kraljica Elizabeta.

Na filmskih platnih zares blesti, blestela pa je tudi v seriji Krona, kjer je odigrala vlogo sestre kraljice Elizabete, ki je bila večino življenja nesrečno zaljubljena, v monarhiji pa je hrepenela po tem, da bi imela bolj pomembno vlogo, a se ji želja nikoli ni uresničila.

Helena Bonham Carter
Profimedia

S Heleno pa se veliko ukvarjajo tudi modni kritiki, saj je znana po zelo posebnem modnem stilu, ki je nekaterim v navdih, drugim v zabavo, tretji pa se ob njem držijo za glavo.

Po ulicah Londona, New Yorka, Los Angelesa in preostalih svetovnih prestolnic tako koraka v najrazličnejših modnih opravicah, nekatere med njimi pa vas bodo zagotovo tudi nasmejale.

Helena Bonham Carter
Profimedia

Znana je po tem, da rada obleče številne barve hkrati in jih združi tako, kot jih zna le ona. Barve se med seboj tako zelo prepletajo, da so le redki tisti, ki se ne obračajo za njo.

Na ulici se tako rada pojavi v rožnatem krilu, zraven obleče modro jopico, ob tem okoli vratu zaveže vzorčast šal, na noge pa si visoko potegne nogavice in spodaj nosi športne čevlje.

Helena Bonham Carter
Profimedia

Vsekakor je zelo posebna, drzna in se predvsem ne ozira na vse okoli sebe, posluša le svojo intuicijo in modne kombinacije sestavi tako, kot je všeč njej.

Helena Bonham Carter
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.