To so imena znanih, ki jih očitno že ves čas napačno izgovarjamo

Magazin 20. Dec 202217:00
Brendan Fraser
Profimedia

Brendan Fraser je med nastopom v oddaji Variety's Actors on Actors z Adamom Sandlerjem razkril pravi način, kako izgovoriti njegovo ime.

“Ko sem prvič srečal Brendana Fraserja … je to tvoje polno ime, kajne? Brendan Fraser?” ga je povprašal Adam Sandler. Toda zveznik ga je popravil in razkril pravilno izgovorjavo; ker pa voditelju oddaje pravilna izgovorjava še vedno ni uspela, mu je namignil, da se rima z besedo razor (britvica).

Ni pa Fraser edini zvezdnik, ki je nedavno razkril pravilno izgovorjavo svojega imena. Prejšnji mesec je Adele postavila stvari na svoje mesto glede svojega vzdevka v vprašanjih in odgovorih z oboževalci v Los Angelesu, da bi promovirala izid svojega videospota I Drink Wine. Oboževalka ji je postavila vprašanje o pisanju pesmi, Adele pa je odgovorila: “To mi je všeč. Moje ime je izgovorila popolnoma pravilno. Pravilna izgovorjava je Uhdale, in ne Ahdell.”

V začetku tega leta se je tudi Lindsay Lohan pridružila seznamu zvezdnic, ki so oboževalce popravljale pri izgovorjavi svojega imena in jim povedale, da poudarjajo napačen zlog njenega priimka. “Živijo vsi, tukaj Lindsay Lohan,” je rekla v videoposnetku, ki je zaznamoval njen prvi nastop na TikToku, pri čemer je svoje ime izgovorila “Lohen” namesto “Lohan”.

Chrissy Teigen je prav tako šokirala oboževalce, ko je leta 2018 tvitnila videoposnetek, v katerem je razkrila pravo izgovorjavo njenega priimka. Namesto ”Teegen”, kot so številni izgovarjali, je dejansko ”Tiegen”.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.