Irina Shayk in Bradley Cooper: romantični sprehod sprožil govorice o zvezi

Magazin 17. Nov 202115:12 > 15:43 0 komentarjev
Irina Shayk, Bradley Cooper
Profimedia

V zadnjih dneh tuji tabloidi poročajo o njunem sprehodu in hkrati ugibajo, ali sta se njuni življenjski poti spet združili.

Postavni supermodel Irina Shayk in igralec ter režiser Bradley Cooper sta razmerje prekinila pred dvema letoma. Skupaj sta bila štiri leta, v zvezi pa sta dobila hčerko Leo de Seine. Po razhodu sta se mirno dogovorila o skupnem skrbništvu in ostala v dobrih odnosih. Od takrat je bilo mogoče Bradleyja večkrat videti na newyorških ulicah v družbi hčerke, za katero zgledno skrbi.

V zadnjih mesecih sta se Irina in Bradley večkrat pojavila skupaj, pogosto sta se s hčerko sprehajala po Manhattnu in bilo je videti, da se odlično razumejo. Dvigovanje obrvi in govorice o obnovitvi njune zveze pa je sprožilo, da je Bradley nekdanjo partnerico držal pod roko in se zadovoljno smehljal, Irina pa je svoj nasmeh skrivala pod zaščitno masko, poroča Daily Mail. Irina in Bradley govoric nista komentirala.

Irina Shayk, Bradley Cooper
Instagram/Osebni arhiv

Junija letos so tuji mediji poročali, da naj bi Irino osvojil ameriški reper Kanye West, ki je bil v zvezi z zvezdnico resničnostnih šovov Kim Kardashian. Govorice so se pojavile, ker je Irina nekaj dni z njim preživela v Parizu, v času, ko je praznoval rojstni dan.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!