Irina Shayk in Bradley Cooper tudi po razhodu čas preživljata skupaj

Magazin 16. Dec 202213:15
Irina Shayk
Profimedia

Igralec Bradley Cooper in vrhunska manekenka Irina Shayk sta tudi po razhodu ohranila zelo korektne odnose in sta še vedno velikokrat opažena skupaj.

Bradley Cooper in Irina Shayk sta prav gotovo eden tistih slavnih parov, ki sta se razšla po šolsko in še danes gojita zares pristne in korektne odnose, delita pa si tudi skrbništvo nad hčerko Leo, ki jo oba zares obožujeta.

Po razhodu se je manekenka odločila, da bo ostala v New Yorku, da bi bila tako čim bližje hollywoodskemu igralcu, saj si je želela, da bi imela njuna hčerka kar čim bolj normalno otroštvo, ker bi lahko odraščala z obema staršema.

Danes sta Bradley in Irina večkrat opažena v New Yorku, ko se skupaj sprehajata z njuno edinko, in zdi se, da se vsi trije odlično razumejo in da jim je skupaj vedno zelo lepo.

Irina Shayk
Profimedia

Nedavno so ju paparaci ujeli, ko so se vsi trije odpravili pred Rockefeller Center v New Yorku, da bi si ogledali veličastno božično drevo.

Po fotografijah sodeč, so se odlično zabavali in videti je bilo, da je tudi mala v tem dogodku zelo uživala.

Irina je svoj pogled skrivala za velikimi sončnimi očali, isto pa je storil Bradley, ki je tako verjetno želel ujeti vsaj malo zasebnosti na živahnih newyorških ulicah.

Irina Shayk
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.