Irina Shayk prisega na večno črno-belo klasiko

Magazin 28. Nov 202215:45
Irina Shayk
Profimedia

Manekenka Irina Shayk je vedno izjemno lepo urejena, njene modne kombinacije so vedno nekaj posebnega, znana pa je po tem, da se tudi za običajen sprehod po mestu do potankosti uredi.

Vrhunska manekenka Irina Shayk je znana po izbranem modnem okusu, ki je že leta izjemno všeč tudi modnim kritikom, njena garderobna omara pa je polna prestižnih modnih kosov, ki bi jih številne želele posvojiti in imeti med svojimi modnimi kombinacijami.

Irina svoj stil zelo neguje, newyorške ulice pa nemalokrat spremeni v modne revije, saj je pri njej vsak nov dan priložnosti, da na ulici pokaže novo čudovito modno kombinacijo, ki je vedno nekaj posebnega.

Njen stil je zmes visoke mode in uličnih kosov, rada pa ima predvsem dobro krojene osnovne kose, ki jih potem dopolnjuje z modnimi dodatki, ki vsako modno kombinacijo naredijo toliko bolj posebno.

Irina Shayk
Profimedia

Tudi na nedavnem večernem dogodku se je pojavila v modni kombinaciji, ki je bila nekaj posebnega. Oblekla je namreč črno-belo kombinacijo, ki je barvno že sama po sebi večna klasika.

Irina Shayk
Profimedia

Ta večer je nosila črno-belo plasirano krilo, črn klasičen top in črn suknjič. Modna kombinacija je bila sicer precej enostavna, a je zaradi barvne igre požela veliko občudovanja.

Irina Shayk
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.