Izvedelo se je za spol otroka, ki ga pričakuje soproga Petra Graša

Magazin 28. Feb 202211:18 > 11:31
Novorojenček
Profimedia

Pred kratkim se je poročil s svojo izvoljenko, Hano Huljić, poleti pa bosta prvič postala starša.

Poroka priljubljenega pevca Petra Graša in njegove srčne izbranke Hane je pred kratkim požela veliko pozornosti v sosednji Hrvaški, kjer so mediji pozorno spremljali vsak njun korak. Novico, da pričakujeta otroka, sta Hana in Petar svojim najbližjim razkrila za božič, zdaj pa se je po poročanju več hrvaških medijev izvedelo še za spol njunega otroka. Viri, ki so jima blizu, pravijo, da pričakujeta punčko – novico je objavil RTL Ekskluziv, ki se sklicuje na svoje vire.

Hana, sicer hčerka znanega glasbenika Tončija Huljića, in Petar  sta se poročila 19. februarja letos v cerkvi Sv. Dominika v Splitu. Med pevčevimi poročnimi pričami so bili slovenski chef Tomaž Kavčič, sicer njegov dolgoletni prijatelj, nekdanji košarkar Dino Radja in Šime Poduje, Petrov prijatelj iz otroštva. Hanina priča je bila njena prijateljica, sicer glasbenica, Domenica Žuvela.

Poročna zabava je potekala v znani restavraciji ACI marine v Splitu – nekoč jo je vodil Petrov oče Zoran, sicer košarkar in znan splitski gostinec, ki zdaj uživa v pokoju in se pripravlja na vlogo dedka.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje