J. Lo in Ben Affleck – na vidiku prve težave ali zakonska idila?

Magazin 11. Avg 202211:07 0 komentarjev
Ben Affleck, Jennifer Lopez
Profimedia

Mladoporočenca Jennifer Lopez in Ben Affleck, eden najbolj oboževanih in zasledovanih hollywoodskih parov, naj bi se kmalu po pariških medenih tednih že znašla pred težavami v zakonu.

Tako so vsaj pred dnevi poročali španski tabloidi, pri Marci so zapisali, da je J. Lo novopečenemu soprogu – večno zvestobo sta si sredi julija obljubila kar v kapelici v Las Vegasu – postavila ultimat: poišče naj si pomoč zaradi težav z alkoholizmom.

Pred časom je Affleck dvignil precej prahu z izjavo, v kateri je del krivde za to, da je pogosto pregloboko pogledal v kozarec, pripisal “ujetosti” v nesrečnem zakonu z igralsko kolegico Jennifer Garner, s katero sta se ločila leta 2018.

Znano pa je, da se je opojnim substancam vdajal, že preden je bil poročen z Jennifer Garner, in tudi celo pred svojo prvo zvezo z Jennifer Lopez, s katero sta bila zaročena pred dvema desetletjema, vendar se takrat pred matičarja nista nikoli sprehodila.

Medtem ko so se na tej strani luže pojavile opravljive novice, da je slavni par v škripcih, pa so ju onkraj Atlantika, natančneje v Los Angelesu, te dni opazili skupaj pred lokalom priljubljene verige s krofi in kavo.

Jen in Ben sta si javno izražala nežnosti, pred tem pa sta se sproščeno družila z otroki – njej sta se zdaj 14-letna dvojčka rodila v zakonu z latinopevcem Marcom Anthonyjem, on pa ima tri z Jennifer Garner.

TMZ je poročal, da sta premožna zvezdnika obupala nad iskanjem skupnega novega doma, saj nista našla nič ustreznega. Namesto tega sta se odločila, da se bosta s svojo razširjeno družino vselila kar v kalifornijski dvorec na Bel Airu s sedmimi spalnicami, v katerem J.Lo prebiva že več let, a je potreben prenove.

Omenjeno novico potrjuje tudi dejstvo, da je Affleck pred kratkim na trg dal svoj razkošni “samski brlog” na losangeleškem območju Pacific Palisades.

Hiša Bena Afflecka, Pacific Palisades
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.