Jabolko ne pade daleč od drevesa: petletna Rumi po stopinjah mame Beyonce

Magazin 04. Avg 202214:30 0 komentarjev
Beyonce
Profimedia

Če gre verjeti besedam Tine Knowles, mame Beyonce Knowles, kri resnično ni voda. Po besedah babice naj bi petletna Rumi po mami nasledila veliko ljubezen do mode.

Pred kratkim je Tina Knowles, mama slovite glasbenice Beyonce, medijem zaupala, da je njena petletna vnukinja Rumi velika ljubiteljica mode.

Beyonce ne velja le za glasbeno, temveč tudi modno ikono, saj skupaj s soprogom Jay-Zjem postavljata nove modne smernice. Očitno pa je veliko strast do mode po njej podedovala tudi mlajša hči Rumi. ”Rumi obožuje modo. Že zdaj sama izbira svoja oblačila,” je v nedavnem intervjuju za Oprah povedala babica Tina. Kot je povedala, je svoje modno poznavanje pokazala prav pred časom, nad njim pa ni bila najbolj navdušena njena starejša sestrica Blue Ivy.

”Zadnjič smo odšli v Disneyland in za to priložnost je oblekla hlače z Miki Miško. Zraven je želela kombinirati top z bleščicami v podobnih odtenkih. V resnici je bilo videti nadvse čedno,” je v intervjuju zaupala Tina Knowles in dodala, da starejša hči nad izbiro ni bila najbolj navdušena: ”Blue je bila prepričana, da bo mami jezna, ker je malčica vendarle pretiravala. In Rumi ji je odgovorila, češ da je to njen stil. Stara je pet let. Bila sem navdušena.”

Po stopinjah tete Solange

Če gre verjeti babičinim besedam, stopa Rumi tudi po stopinjah tete Solange, ki je znana po izstopajočem slogu. ”Nosila je zelo nenavadna oblačila, ampak ima neverjeten smisel za stil. Prav zato moraš otroku pustiti, da ta pride do izraza. Ne moreš mu očitati, da se nekaj ne ujema z drugim,” je prepričana Knowlesova. Otroci Beyonce in Jay-Zja so sicer pogosto obrazi številnih modnih kampanj, predvsem za otroško linijo oblačil Ivy Park, po zaslugi svojih staršev pa so razvili svojevrsten okus za modo.

»Imajo močno mnenje o tem, kaj jim je všeč in kaj ne. Pred predstavitvijo kolekcije Beyonce dobi nekaj oblačil in jih razdeli otrokom, ki hitro povedo, kaj jim je všeč in kaj ne. Otroci imajo radi udobna oblačila. Ne marajo takih, ki bi jih kakorkoli ovirala ali bila previsoka okrog vratu. Ker tudi njihovo mnenje šteje, je otroška kolekcija pravzaprav odraz njihovega smisla za modo,” je še povedala babica Tina Knowles.

Spremljajte N1 Magazin tudi naFacebooku
Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!