Jane Fonda strto srce zdravi z elastiko in neposlanim pismom

Magazin 20. Avg 202215:45 0 komentarjev
Jane Fonda
Profimedia

V intervjuju za The Daily Telegraph je igralka Jane Fonda spregovorila o svojih treh zakonih, vključno s tistim z Rogerjem Vadimom. Ženskam pa je dala nekaj nasvetov, kako se spopasti s strtim srcem.

Tri poroke in tudi tri ločitve. Jane Fonda (84) je odkrito spregovorila o svojih nekdanjih možeh. Z oskarjem nagrajena igralka je bila namreč najprej poročena s francoskim režiserjem in scenaristom Rogerjem Vadimom, in sicer od leta 1965 do 1973, nato s politikom Tomom Haydenom od 1973 do 1990 in nazadnje z medijskim mogotcem Tedom Turnerjem (83) od 1991 do 2001. “Moji trije možje so me zagotovo popeljali po poteh, ki jih verjetno ne bi ubrala, če se ne bi poročila z njimi,” je povedala 84-letna igralka.  “In potem sem med porokami imela fante, ki me niso naučili ničesar novega in sem se jih hitro naveličala.”

Jane Fonda, Roger Vadim
Profimedia – Jane Fonda in Roger Vadim

Čeprav so se vsi njeni zakoni končali z ločitvijo, se Jane svojim nekdanjim možem zahvaljuje: “Počutim se, kot da sem se vedno morala učiti, rasti in cveteti, moji možje pa so vsi pomagali, da se je to zgodilo.” Iz zveze z Rogerjem Vadimom ima hčerko Vanesso, ki ima danes 53 let, s Tomom Haydenom pa ima posvojena 49- letnega Troya Garitiya in Mary Luano Willams (54).

Jane Fonda, Tom Hayden
Profimedia – Jane Fonda, Tom Hayden

Jane pravi, da tri ločitve pomenijo tudi tri srčne bolečine. Zato rada ženskam podeli nasvete, kako se spoprijeti s strtim srcem. “Okoli zapestja si nadenite elastiko, in ko ste res jezni ali žalostni, jo nategnite in spustite, da udari ob kožo. Ta nenadna bolečina spremeni živčne poti v vaših možganih in v hipu se boste bolje počutili. Potem bivšemu napišite pismo, da izrazite svoje misli, vendar ga ne pošiljajte. Čez nekaj let ga boste prebrali in presenečeni boste, kako drugačni ste od takrat, ko ste ga napisali.” 

Jane Fonda, Ted Turner
Profimedia – Jane Fonda in Ted Turner

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!