Janet Jackson je na TikToku prikazala svojo preobrazbo s popolnim ličenjem

Magazin 09. Sep 202210:15
Janet Jackson
Profimedia

Janet Jackson je čudovita z ličili ali brez njih, kar je dokazala v novem videu na TikToku, s katerim je navdušila sledilce.

56-letna ikona je objavila svojo preobrazbo, medtem ko je v ozadju igrala pesem raperja Lattoja Big Energy. Na začetku skomigne z rameni, ko sedi na kavču, oblečena v preveliko majico, z očali in sivim naglavnim trakom. Nato je kamero zakrila z mikrofonom, in ko ga je odstranila, je razkrila svoj popoln glamurozni videz. Posnetek si je ogledalo mnogo njenih sledilcev, vključno z Mariah Carey. Eden od njenih sledilcev pa je zapisal: “Prisežem, da ljubim to žensko z vsem svojim bitjem.”

@janetjackson 😘😜 #bigenergy ♬ Big Energy - Latto

Pevka se je januarja 2017 razveselila sina Eissa z bivšim možem Wissamom Al Mana. Letos poleti pa je spregovorila o svojem novem potovanju. Medtem ko je strastno gradila svojo kariero, je v zadnjih letih materinstvo to postavilo v ozadje. “Čeprav je to nekaj, kar imam naravnost rada, je še vedno ”le” moje delo, moja služba. Nekoč bo glasba. Ne morem še povedati, kdaj, a bo. Preveč jo imam rada, da je ne bi ustvarjala. To je vse, kar vem. Toliko je stvari, ki jih želim narediti, ampak moja naloga številka ena je biti mama.”

Vir blizu nje je dodatno poudaril, da ji je materinstvo prineslo novo perspektivo. “Čeprav je karierna zabavljačica in delovni konj, se je z enako strastjo lotila svoje nove vloge. Zelo je srečna in našla je nov smisel življenja.”

Čeprav ji je njen legendarni katalog leta 2019 prislužil mesto v Dvorani slavnih rokenrola, je zvezdnica za Essence povedala, da prepoznavnosti ne pripisuje velike teže. “To zame ni pomembno, ali sem slavna ali ne, če sem čisto iskrena,” je priznala. “V resnici mi je pomembna glasba, ki se dotakne ljudi, in to, kako vpliva na njihova življenja. Ne gre za priznanja. Iskreno, ne razmišljam o teh stvareh.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.