Jared Leto na Met Gala presenetil s svojim dvojnikom

Magazin 03. Maj. 202209:50 > 20:05
Delite:
Jared Leto
Foto: Profimedia

Vrnil se je modni dogodek leta Met Gala. Tokratna tema so bili najboljši kostumi, povezani z zlato dobo New Yorka.

Tako kot vsako leto je dogodek potekal v newyorškem muzeju Metropolitan. Njegov cilj je bil zbiranje sredstev za muzejski Inštitut za kostume, posvečen pa je bila ameriškim oblikovalcem.

Letos je dogodek potekal s poudarkom na inkluzivnosti v modi, udeleženci pa so navduševali s kreacijami, ki so se nosile na koncu 19. stoletja. “Dresscode” se je glasil: pozlačeni glamur in bela kravata – tematika se je tako nanašala na zlato obdobje, ki je trajalo od leta 1870 do 1890. Šlo je za desetletji, ki sta predstavljali čas industrializacije z vsem, kar je ta takrat prinesla. Met Galo je odprla modna urednica Anna Wintour, ki je za to priložnost izbrala Chanelovo obleko, videz pa je dopolnila s tiaro.

Anna Wintour
Foto : Profimedia

Številne pa je navdušil videz, ki ga je izbral igralec Jared Leto. Ta je presenetil in na modni dogodek prišel s svojim dvojnikom, ki ni bil nihče drug kot kreativni direktor modne hiše Gucci, Alessandro Michele, sicer italijanski modni oblikovalec.

Jared Leto
Foto : Profimedia

Pred Jaredovim prihodom se je po rdeči preprogi sprehodil moški, ki so ga številni zamenjali s slavnim igralcem, saj so mislili, da je to prav on, kar ni nič nenavadnega, saj sta si resnično podobna.

Frederik Robertson
Foto : Profimedia

No, šlo je za podjetnika Frederika Robertssona, ki je nosil srebrni kostum ter neobičajen make-up: njegove trepalnice so bile oblikovane kot iglice. Marsikateri udeleženec je bil prepričan, da je to slavni igralec, vse dokler se pozneje po rdeči preprogi ni sprehodil pravi Jared v družbi dvojnika Alessandra.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar