Jason Momoa je na snemanju novega filma posvojil prav posebno živalico

Magazin 16. Nov 202210:15
Jason Momoa
Profimedia

Jason Momoa ima novega sostanovalca - in videti je nekoliko drugače, kot bi pričakovali.

Priljubljeni hollywoodski zvezdnik Jason Momoa je ob snemanju svojega novega filma Slumberland srečal prav posebnega gosta, divjega prašička.

Zvezdnik filmske uspešnice Aquaman je razkril, da je posvojil divjega prašička, potem ko je živalico srečal na snemanju svojega novega Netflixovega projekta. Momoa, ki velja za velikega ljubitelja živali, si ni mogel pomagati in je divjega prašička kar posvojil ter vzel seboj domov. Prašička je poimenoval Manapua – po znani havajski jedi, ki vsebuje tudi svinjino.

”Zato ne morem delati z živalmi. Želim jih vzeti k sebi domov. Divji in podivjan je, kot je njegov oče,” je zapisal na Instagramu ob videu, v katerem ljubkuje ljubkega divjega prašička. V sladkem videoposnetku je 43-letni igralec vprašal Manapua, ali želi biti njegov plus ena na premieri filma Slumberland.

Velika ljubezen do živali

“Lahko ti nalakiramo nohte v rožnato in nataknemo majhen cilinder,” se je pošalil igralec, ob tem pa je bilo mogoče slišati celo njegovo mamo, ki se je oglasila: ”Mislim, da bi bilo to malo pretirano, saj si ga pravkar dobil.”

Film Slumberland spremlja deklico Nemo, ki jo igra Marlow Barkley in katere plišasti pujs ponoči oživi. Lik, v vlogi katerega se je preizkusil Momoa, pa pomaga deklici potovati skozi njene sanje. Igralec je o svoji ljubezni do živali spregovoril tudi v oddaji Ellen DeGeneres leta 2019 in povedal, da si z bivšo ženo Liso Bonet deli osla, dva ”polvolka”, pitona in psa.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.