Jay Leno okreva po hudih opeklinah obraza in rok

Magazin 15. Nov 202207:53 0 komentarjev
EXCLUSIVE: Jay Leno drives a rare 1955 Packard Caribbean convertible around L.A. with barely one eye open
Foto: Profimedia

Nekdanji ameriški voditelj Jay Leno okreva po hudih opeklinah, ki jih je utrpel ob eksploziji avtomobila, so sporočili iz bolnišnice, v kateri se zdravi.

Jay Leno je v svoji garaži popravljal enega od svojih avtomobilov, ki je nato zagorel. “Imam resne opekline, ker je zagorelo gorivo. Dobro sem. Potreboval bom nekaj tednov, da se postavim nazaj na noge,” je za Veriety povedal nekdanji ameriški televizijski voditelj.

Kot je pojasnila Aimee Bennett, odgovorna oseba za stike z javnostjo v centru za zdravljenje opeklin Grossman, je Lenovo stanje stabilno, zdravi pa se za “opekline, ki jih je konec tedna utrpel po obrazu in rokah med nesrečo z bencinom v svoji garaži”.

Kot še nadaljujejo v bolnišnici, v kateri se zdravi, je 72-letnik že dobre volje ter obenem hvaležen za vso pomoč in dobre želje, ki jih je prejel. “Vsem želi sporočiti, da je v redu in da se zdravi v najboljšem centru za opekline v ZDA,” so še sporočili iz bolnišnice.

Jay Leno, sicer strasten zbiratelj avtomobilov, je zaradi nesreče odpovedal nastop na finančni konferenci v Las Vegasu, kjer so ga navedli kot posebnega izvajalca za goste, ki so za dogodek kupili zlato prepustnico. “Njegova družina nam ni mogla sporočiti veliko podrobnosti, vendar vemo, da je potreboval resno zdravstveno pomoč, zaradi česar Jay ni mogel odpotovati,” so v nedeljo zapisali organizatorji finančne konference.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!