Jay Leno po nesreči: ”Novi obraz je boljši od starega”

Magazin 17. Dec 202216:30
Jay Leno
Profimedia

Znani ameriški televizijec Jay Leno se je pošalil, da je njegov obraz po nesreči, v kateri je dobil opekline tretje stopnje, videti bolje.

Huda delovna nezgoda v domači garaži ni vzela smisla za humor 72-letnemu nekdanjemu voditelju humoristične pogovorne oddaje The Tonight Show. Svoje oboževalce je pomiril z besedami, da ima zdaj popolnoma nov obraz. “Boljši je od tistega prej,” je dodal v svojem slogu.

Leno je o nezgodi spregovoril v kolumni za Wall Street Journal, objavljeni v nedeljo. Zapisal je, da se kljub hudim opeklinam noče s tem obremenjevati. 

“Prišlo je do nesreče, to je vse,” je pojasnil. “Vsak, ki redno počne kaj z rokami, bo nekoč doživel nesrečo. Če igraš nogomet, dobiš pretres možganov ali zlom noge. Karkoli naredite, obstaja dejavnik tveganja.” Nato je nadaljeval: “Moraš se pošaliti s tem. Nič ni hujšega od jokajočih zvezdnikov. Če se o tem šališ, se ljudje smejijo s teboj.”

Delovna nezgoda se je zgodila 12. novembra, ko je Leno, veliki ljubitelj avtomobilov, popravljal enega izmed svojih jeklenih lepotcev. Vnel se je bencin, televizijec pa je dobil opekline po rokah, obrazu in vratu.

Zvezdnika so takoj odpeljali v bolnišnico specializirano za opekline, kjer je med drugim prestal dve operaciji.

Kmalu po odpustu iz bolnišnice se je vrnil na delo. Komik je nastopil pred razprodano množico v Comedy Magic Clubu v kalifornijskem Hermosa Beachu.

Lena, ki se ponaša z zbirko 180 avtomobilov, so opazili tudi v garaži, kjer se je nesreča zgodila.

Jay Leno
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.