Jay-Z s hčerko na finalu NBA, sramežljiva Blue Ivy je izrezana mamica Beyoncé

Magazin 16. Jun 202215:45 0 komentarjev
Jaz Z
Twitter

Beyoncé in njen mož raper Jay-Z sta konec leta 2011 razveselila prvega otroka, hčerkice Blue Ivy, ki je že vse od rojstva v zasebni porodnišnici v New Yorku pod budnimi očmi medijev in javnosti. A kljub vsemu je vse presenetila s svojim videzom, ko se je z očkom pojavila v San Franciscu na finalni tekmi lige NBA med kluboma Boston Celtics in Golden State Warriors.

V ponedeljek sta tako Jay-Z in 10-letna Blue Ivy preživela nekaj kakovostnega skupnega časa na košarkarski tekmi. Očka in hči sta prišla gledat finalno NBA tekmo v Chase Center v San Franciscu v Kaliforniji. Blue Ivy je nosila črno majico, usnjeno jakno, uhane z obročki in športne copate Nike Dunk Panda, lase pa je imela prikupno skodrane in je bila prav neverjetno podobna svoji mami Beyonce. Dekletcu je bilo precej nerodno, ko so jo v dvorani pokazali na velikem zaslonu in jo je oče objel čez rame in ji prilepil velik poljub na lice. Po tekmi se je skupaj z očkom srečala s košarkarji iz San Francisa, a priče pravijo, da ji je bilo tako nerodno, da je komaj spregovorila besedo.

Mala Blue Ivy je sicer zelo nadarjena deklica, saj je že pri osmih letih sodelovala s SAINt JHN-om in WizKiD-om pri skladbi Brown Skin Girl in prejela nagrado NAACP Image Awards 2020 za izjemni duo, skupino in sodelovanje. Blue poje nekaj kitic v pesmi, prejela pa je tudi priznanje za nekaj besedila v skladbi. Takrat je tudi njena babica Tina Knowles-Lawson na Instagramu objavila, da je Blue najmlajša umetnica, ki je osvojila glavno nagrado. Pri 9 letih pa je mala Blue Ivy dobila tudi grammyja za najboljši glasbeni video, prav tako za pesem Brown Skin Girl.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku.

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.