Je bil Hugh Grant na podelitvi oskarjev nesramen do Ashley Graham?

Magazin 13. Mar 202309:49 3 komentarji
ashley graham
Profimedia

Zdelo se je, da so nerodne situacije v stilu letošnje rdeče preproge (ki so ji številni rekli preproga šampanjca) na 95. podelitvi oskarjev 12. marca. Med ABC-jevim poročanjem o oskarjih pred dogodkom se je Ashley Graham pogovarjala s Hughom Grantom, po čemer se je hitro vnela razprava, ali je bil igralec nesramen ali ne.

Pogovor se je začel dovolj nedolžno, ko je Ashley vprašala zvezdnika Notting Hilla, kateri mu je najljubši del podelitve oskarjev. “Fascinantno je,” je rekel, potem ko je nekaj sekund iskal besede, nato pa je omenil zbrano druščino. “Cel sejem nečimrnosti (Vanity fair) je tu. Pošteno.” Ni jasno, ali je Grant mislil na besedno zvezo samo ali klasični roman, zdelo pa se je, da je Graham mislila, da govori o priljubljeni zabavi po koncu podelitve, ki jo organizira revija Vanity fair. Nerodnost se je nadaljevala, ko ga je vprašala, za koga navija na oskarjih. “Za nikogar posebej,” je odgovoril. Ashley je temo nato zamenjala na rutinsko vprašanje o njegovem stajlingu. “Samo moja obleka je,” je odgovoril. Ko je povprašala o modni znamki, je bil Grant še bolj kratek in jedrnat. “Moj krojač,” je odgovoril. Nato ga je vprašala še, kako je bilo igrati v filmu Glass Onion: A Knives Out Mystery, ki je bil nominiran za oskarja, in kako zabavno je bilo ustvarjanje. “No, komaj sem v filmu; približno tri sekunde,” je odgovoril. “A vseeno ste se pojavili in se zabavali, kajne?” je na to rekla Graham. “Skoraj,” je odgovoril Grant.

Hugh grant
Profimedia

Graham je nato končala intervju z zahvalo Grantu: “Lepo je bilo govoriti z vami.” Igralec pa je že gledal stran, da bi odšel. Številni na Twitterju si niso mogli pomagati, da ne bi opazili, da se je Grant med intervjujem, ki je trajal nekaj več kot minuto, zdel nekoliko nesramen. Novičar z E! Jason Kennedy se je oglasil na Twitterju.

“Ne skrbi @ashleygraham … zdaj vidiš, zakaj Hugh Grant ni eden od naših najljubših intervjuvancev v živo. Dobro opravljeno delo glede na njegove neumnosti,” je zapisal.

“Ashley Graham si zasluži častnega oskarja, ker je prenašala Hugha Granta,” je zapisala druga oseba.

“Ne hodite po preprogi, če ne govorite o DEJANSKIH OSKARJIH.” “In oskarja prejme Hugh Grant, ki nikakor noče biti tam,” je zapisal nekdo drug.  In medtem ko je veliko ljudi grajalo Granta, so ga nekateri branili.

“Veste, da je kultura nepopravljivo zlomljena, ko se ljudje postavijo v vrsto, da bi branili imbecilna vprašanja Ashley Graham,” je komentiral nekdo. “Hugh Grant je imel vso pravico do svoje ogorčenosti.” “Sam sem prav tako Hugh Grant, kar zadeva podelitve oskarjev in podelitve nagrad na splošno. Sploh me ne briga zanje, lol. Gotovo so mu zagrozili, da je šel tja,” je zapisala druga oseba.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje