Je po Benu Afflecku tudi Jennifer Garner našla svojo srečo?

Magazin 25. Okt 202208:45
Jennifer Garner
Profimedia

Igralko so pred časom opazili z diamantnim prstanom na roki, zato so se pojavila ugibanja, da se je skrivaj zaročila s svojim izbrancem Johnom Millerjem.

Ugibanja so se pojavila le nekaj mesecev po tem, ko je njen nekdanji soprog Ben Affleck skočil v zakon z Jennifer Lopez.

Diamantni prstan na roki igralke Jennifer Garner je sprožil številna ugibanja o tem, ali je morda tudi igralka našla svojo srečo po ločitvi od Afflecka. Po poročanju Hello Magazine so namreč zvezdnico opazili med pohajkovanjem po Los Angelesu, oblečena je bila v plisirano krilo in jopico, a pozornost je pritegnil velikanski diamantni prstan na njeni roki.

Ni jasno, ali gre za zaročni prstan ali ne, mediji pa so ga označili za ”eternity band” oz. prstan, ki ga boljši polovici poklonimo ob posebnih prelomnicah v zvezi. Igralka je namreč že nekaj let v zvezi z ameriškim poslovnežem Johnom Millerjem, s katerim naj bi se spoznala že leta 2018, a sta svojo zvezo kar nekaj časa uspešno skrivala. Še danes o svojem odnosu v medijih ne razpravljata, prav tako ne objavljata skupnih fotografij na družbenih omrežjih.

Jennifer Garner
Profimedia

Govorice o zaroki so se pojavile že leta 2021, ko so Garnerjevo opazili z velikanskim prstanom na prstancu. Ker par zaroke nikoli ni potrdil, je javnost sklepala, da gre zgolj za lažni alarm. ”Jen in John ne želita izstopati s svojo romanco,” je za OK! Povedal eden izmed virov in dodal: ”Ampak sta noro zaljubljena.”

Jennifer Garner ima sicer iz zakona z Ben Affleckom tri otroke, sina in dve hčerki. Zakon je trajal 13 let, od 2005 do 2018.

Spremljajte N1 Magazin tudi naFacebooku
Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.