Je princesa Charlene z objavo družinske fotografije želela utišati govorice?

Magazin 19. Apr. 202211:48
Delite:
Princesa Charlene, Princ Albert
Foto: Profimedia

Monaška princesa je prvič po vrnitvi z zdravljenja objavila družinsko fotografijo, pokazala pa je tudi svoj spremenjeni videz.

Ko se je princesa Charlene po dolgotrajnem zdravljenju vrnila v Monako, ga je kmalu spet zapustila. Zaradi ekstremne izčrpanosti je bila sprejeta na zasebno kliniko v Švici. Pred tem je bila zaradi operacije prisiljena ostati v Južni Afriki, saj jo je ob njenem obisku doletela okužba nosu in grla. Njen hitri odhod je ponovno sprožil veliko ugibanj tako o njenem fizičnem kot duševnem zdravju, znova pa so se pojavile tudi govorice, da v zakonu z monaškim princem Albertom ni vse v redu.

Princ Albert je domnevne zakonske težave vztrajno zanikal, princesa pa o svojem zdravju in odsotnosti še ni podala izjave. Je pa prvič, odkar se je znova vrnila k družini, na Instagramu objavila družinsko fotografijo, pod katero je zapisala: “Vesele velikonočne praznike.”

Fotografija je prva po uradnem portretu družine, ki je nastal avgusta 2021. Princesa je na svojem Instagram storyju delila še dodatne fotografije, vključena je bila tudi objava z maše v zasebni kapeli Père Penzo.

Številni kljub objavljenim fotografijam še vedno ugibajo, ali je v kraljevem zakonu resnično vse v redu ali je princesa z objavljenimi fotografijami morda želela le utišati govorice.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar