Jen Aniston žaluje za dragim očetom, z mamo sta bili odtujeni

Magazin 15. Nov 202214:04 0 komentarjev
Jennifer Aniston, John Aniston
Profimedia

Hollywoodska zvezdnica Jennifer Aniston je na Instagramu s sledilci delila žalostno novico: pri 89 se je poslovil njen dragi oče, legendarni teve igralec John Aniston.

53-letna igralka, ki je zaslovela kot simpatična Rachel v nanizanki Prijatelji, je v ganljivem zapisu dejala, da je bil njen oče, s katerim sta si bila zelo blizu, “eden najlepših ljudi, kar jih je kdaj poznala”.

John Aniston (rojen Anastassakis) je bil sin grških priseljencev, zaslovel je z vlogo Victorja Kirikaisa v NBC-jevi dolgoživi žajfnici Dnevi naših življenj, v kateri je igral neverjetnih 37 let – vse od 1985 do svoje smrti.

Je pa imela Jennifer Aniston skrhan odnos s svojo (prav tako že pokojno) materjo Nancy Dow, več let sta živeli kot popolni tujki, saj med njima ni bilo zaupanja.

Ko je Dow leta 2016 umrla, sta Jen in njen polbrat John objavila le suhoparno izjavo o tem, da je njuna mati odšla po dolgi bolezni.

Dow, manekenka in igralka, ki je igrala v seriji The Beverly Hillbillies, se je z Johnom Anistonom poročila leta 1965, Jennifer je bila njun edini skupni otrok. Nancy in John sta se razšla, ko je imela hči devet let.

Bojda je bila Nancy tudi zelo zamerljiva, izjemno pa je hčer prizadela z odločitvijo, da objavi knjigo spominov, v kateri je razkrila številne podrobnosti o njunem burnem odnosu.

Tudi zato matere ni bilo na seznamu povabljencev na bleščeči poroki Jennifer Aniston s superzvezdnikom Bradom Pittom.

Jennifer Aniston, John Aniston
Profimedia

Aniston se je na koncu le spravila s svojo materjo, a je vedno iskreno govorila o tem, kako so jo materine odločitve skozi leta prizadele in jo za vedno zaznamovale.

“Bila je zelo kritična. Zelo kritična do mene,” se je spominjala igralka v nekem intervjuju. “Ona je bila manekenka, prekrasna, čudovita. Jaz pa ne. Nikoli.”

Milijoni oboževalcev se z Jen gotovo ne bi strinjali, vnovič je s svojo izklesano postavo navdušila pred dnevi, ko je le v bikinkah pozirala za naslovnico revije Allure.

V spremljajočem intervjuju je Aniston tudi prvič javno spregovorila o tem, da je večkrat poskušala zanositi in kako težko obdobje je bilo to zanjo, predvsem zaradi neusmiljenih tabloidov.

Razgovorila se je tudi o svoji materi, ki da ji je na koncu le odpustila, saj ji je postalo jasno, da ji je vedno na svoj način želela le dobro.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!