Jennifer Aniston iskreno o bivšem možu Bradu Pittu

Magazin 24. Nov 202109:12 > 09:53
Jennifer Aniston
Profimedia

Hollywoodska igralca Jennifer Aniston in Brad Pitt imata za seboj bolečo ločitev, njun odnos pa po ločitvi ni veljal za prav prijateljskega, a zdi se, da je zdaj med njima spet vse v najlepšem redu, saj zvezdnica do bivšega ne goji več nobene zamere.

Jennifer Aniston je pred dnevi stopila pred novinarje, saj je bila v teh dneh na sporedu posebna serija kultnih Prijateljev, in beseda je nanesla tudi na vse goste, ki so kdajkoli nastopili v njej.

Igralka se je ob tej priložnosti spomnila tudi na bivšega moža Brada Pitta, ki je bil eden tistih, ki je gostoval v Prijateljih, kjer je imel vlogo Willa, Rossovega srednješolskega prijatelja. Jennifer je imela za nekdanjega moža le besede hvale, in zdelo se je, da je danes njun odnos odličen.

Jennifer Aniston in Brad Pitt
Profimedia

“Mr. Pitt je bil super, on je bil zares fantastičen,” je dejala zbranim novinarjem in tako odgovorila na vsa ugibanja, kakšen je danes njun odnos in kako se razumeta.

Jennifer in Brad sta se razšla po tem, ko se je Brad na snemanju filma Mr. and Mrs. Smith zagledal v igralko Angelino Jolie, s katero se je kasneje tudi poročil in si z njo ustvaril družino. Jennifer mu je prevaro zelo zamerila in dolgo časa je trajalo, da je bivšemu odpustila in ga prebolela.

Po ločitvi Brada in Angeline so se ameriški mediji večkrat razpisali, da naj bi bila prav Jennifer tista, ki je Bradu v težkih časih ponudila ramo za jokanje. Kaže, da sta danes v dobrih odnosih in da jima je uspelo zgladiti vsa nesoglasja, ki sta jih imela v preteklih letih, zamere pa so danes že pozabljene.

Komentari

Vaš komentar